2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیلی حستو واس من میگی؟؟؟

فعلا ب حس نیاز دارم ب خدا پشت لبتابم دارم موهامو میکشم از اضطراب :((((((( دعا کن امروز اونی ک میخوام بشه بخدا حسمو کااااامل واست میگم

تو رو خدا به اونا اعتماد نکن همشون به‌من چند روز پیش میگفتن نا ۲سال بچه دار نمی شی اول امروز فهمیدم ...

کدوماشون گفتن عزیزم؟

خواهرا واسه حل مشکلم یه صلوات مهمونم کنید😔خدایا چیزی نشه😔۹/۹/۹۹اتفاق خوب زندگیم افتاد و من شاادم و بدون هیچ دغدغه ای عزیزانمم حالشون خوبه😊😄
تو رو خدا به اونا اعتماد نکن همشون به‌من چند روز پیش میگفتن نا ۲سال بچه دار نمی شی اول امروز فهمیدم ...

اعتماد من ک ب خداست یکم اضطرابم اروم میشه 

فعلا ب حس نیاز دارم ب خدا پشت لبتابم دارم موهامو میکشم از اضطراب :((((((( دعا کن امروز اونی ک میخوام ...

عزیزم نگران نباش انشالا درست میشه 

بنظرم امروز ب اون چیزی ک میخوای دست پیدا میکنی 

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
خیلی هاشون اسم هاشون یادم نیست هر وقت می پرسیدم نا امیدم میکردن..به جای این کارها استخاره بگیرید

نی نی داری نه؟ واسم دعا میکنی امشب اونی ک میخوام بشه خیلی پریشووونم

خیلی هاشون اسم هاشون یادم نیست هر وقت می پرسیدم نا امیدم میکردن..به جای این کارها استخاره بگیرید

تبریک میگم ان شاءالله ب سلامتی ب دنیا بیاد😍💋😘😘

خواهرا واسه حل مشکلم یه صلوات مهمونم کنید😔خدایا چیزی نشه😔۹/۹/۹۹اتفاق خوب زندگیم افتاد و من شاادم و بدون هیچ دغدغه ای عزیزانمم حالشون خوبه😊😄
عزیزم نگران نباش انشالا درست میشه  بنظرم امروز ب اون چیزی ک میخوای دست پیدا میکنی

حس داری توهم ؟؟؟؟  حالم خیلی بده منتظر پیامشم دلم بی طاقت نمیخوام پیام بدم