2777
2789
حس داری توهم ؟؟؟؟   حالم خیلی بده منتظر پیامشم دلم بی طاقت نمیخوام پیام بدم

ن ندارم ولی انشالا درست میشه 

چن وقته قهرید؟؟؟

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی جور خاصه ن میشه بیخیال شم ن میشه حساب باز کنم اصلا وضعیه فقط باید پیام بده اشتی کنه :(((((((((((

اره میفهممت باور کن منم همین الان شرایط تو رو دارم ولی فک میکنم با حرص خوردن چیزی درست نمیشه باید رهاش کنیم که خودش اتفاق بیوفته

چن ماهه 

چن ماه؟؟؟؟

یکم طاقت بیار 

دیدی میگن واس کسی بمیر ک واست تب کنه 

حالتو میفهمم انقد خودم ضربه خوردم الان دیگ خداروشکر سر شدم 

اون الان خوشحاله انوقت تو انقد بی طاقت عشق باید دو طرفه باشه یطرفش راه ب جایی نمیبره 

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
خیلی هاشون اسم هاشون یادم نیست هر وقت می پرسیدم نا امیدم میکردن..به جای این کارها استخاره بگیرید

عزیزم میشه بگی برای استخارم چجوری نیت کنم؟مثلا میخوام بدونم یه ادم دوسم داره یا ن چی باید نیت کنم؟؟

أحب نفسي في أي إصدار
تو رو خدا به اونا اعتماد نکن همشون به‌من چند روز پیش میگفتن نا ۲سال بچه دار نمی شی اول امروز فهمیدم ...

آخی مبارکت باشه عزیزم🤩🤩🤩

در تاریخ۹۹.۹.۹ به لطف خدا من صاحب خونه شدم و مستاجریم تموم میشه انشالله🤩
کجا تک نیت بگیریم؟

خیلی جاها میگیرن تلفنی، ارزون هست زمان و وعده ها رو میگه، من دادگاه داشتم منتظر رای نهایی بودم تاریخ اومدن رای و تاریخ احضار قاضی و نتیجه رو دوماه قبلش جلو جلو بهم گفت، تلفنی زیاد دیدم انجام میدن