2777
2789

طب سنتی بهتره خاله من خوب شد و بعد یکسال نی نی دار شد

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترم میگه دارو شیمیایی استفاده میکنی ..باید طب سنتی رو بزاری کنار و دارو گیاهی نخوری 

علائمت چی بود ک فهمیدی تنبلی داری؟

یه زمانی خوش میگذشت اما الان خوشم ک میگذره😔
پریودت نامنظمه عزیزم؟

قبل از پریود هفت هشت روز لکه بینی دارم ،بعد پریود میشم چهار ،پنج روز ...در یک ماه نزدیک ب 15 روز با پریود و ..درگیرم و نهایت 15 روز پاکم ...البته بجز ماههایی ک دوفاستون و کلومفین و مثلا این ماه برای اولین بار بعد از اینکه یکسال تحت درمان هستم ، اچ دی دارم میخورم ..خداروشکر تا امروز ک 20 سیکلم هست لک نداشتم ...

علائمت چی بود ک فهمیدی تنبلی داری؟

همین لکه بینی های قبل از پریود و اینکه یکسال بعد از اقدام منظم باردار نشدم ...قبل از اقدام هم خیلی برا لکه بینی میرفتم ،ولی هیچ دکتری نگفت تنبلی داری ..گفتن هیچ مشکلی نداری 

و خیلی عجیبه این لکه بینی ها ...

همش هم ازمایش و سونو میفرستادن

همین لکه بینی های قبل از پریود و اینکه یکسال بعد از اقدام منظم باردار نشدم ...قبل از اقدام هم خیلی ب ...

من خونریزیم کم شده ینی مثلا دو روز خونریزی دارم و سه روز لکه بینی... تیر کشیدن تخمدان هم دارم...بنظرت تنبلی گرفتم؟

پریودام منظمه ها

همین لکه بینی های قبل از پریود و اینکه یکسال بعد از اقدام منظم باردار نشدم ...قبل از اقدام هم خیلی ب ...

من بعد ۸ماه باردار شدم اما سقط شد

من بعد ۸ماه باردار شدم اما سقط شد

علایم تنبلی برا هر کی یه جوره . اکثر اونایی ک تنبلی دارن دیر ب دیر پریود میشن ، ولی من زود ب زود .

میخوای مطمئن بشی حتما برو مرکز بهداشت یه  سونو بنویسه برات ...و زود پیگیر باش . چون متاسفانه درمان قطعی نداره ...اما زود پیگیر باشی ..میتونی کنترلش کنی تا شدید نشه ..من 12 ساله این مشکلو دارم ..