خاهش میکنم وارد رابطه عاطفی نشید نگید کاش سینگل نبودیم. وقتی با یه پسری وارد رابطه عاطفی میشید بحدی عذاب میکشید که هروز ارزویه مرگ میکنید. وقتی برای اولین بار ببوستتون بشدتت بهش وابسته میشید که نفس کشیدن براتون سخته .
اگه دختری هستین مثل من وابسته میشید این نصحیت به عنوان خواهر کوچکترتون. این کارو نکنیدددددد ... بخدا قسم گرفتار میشید مثل من😭😭😭😭
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
با دعاهاتون خوشبخت میشم من به دلای پاک همتون ایمان دارم 💔🥀یه صلوات برا خوشبختیم بهم هدیه میکنی؟😭🙏🏻💓 من میخوام خوشحال باشم؛اما حتی واسه خوشحال شدن هم خستم😔💔🥀خدا چهارتا ازت میگیره یدونه بهت میده اندازه ی چهل تا دو،دوتای خداچهارتا نمیشه بهش اعتماد کن...♡:)
من این مدلیم،به شدت وابسته میشم،در حدی که یه پرنده یه هفته اومده بود تو بالکن خونمون وقتی رفت براش گریه کردم انقدر بهش وابسته شده بودم چه برسه به ادم،بخاطر همین دلم نمیخواد با کسی وارد رابطه بشم،هرچند بیریختم هستم کسی سمتم نمیاد خداروشکر😅