2777
2789
عنوان

هفته پنج بارداری تروخدا بیاین

92 بازدید | 14 پست

من پنج شنبه رفتم توهفته پنج هیچ علایم  ندارم  جز سینه  درد  امروز  سینه  دردم  ازبین  رفته  دیروز تا حالا کمردرد دارم  میترسم  چیکار کنم   راهنمایی می خوام تروخدا

كاملا طبيعيه

علايم  و حالت تهوع هم از شيش يا هشت هفته سراغت مياد 

دخترمزندگيمه...👼🏻                  ٢/١٨ساعت ١١:٢٠دقيقه اولين نبضتو حس كردم😍خيلي ذوق كردم 😍١٧/٥هفته                     از مرحله ي بارداري به مرحله ي زايمان انتقال يافتم ٧/١

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان مشکلتون چیه

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
سینه  دردم  ازبین  رفته چی ؟؟

اونم طبيعيه

سينه درد فقط اوايل بارداريه بعدش قطع ميشه و اخراي بارداري سراغت مياد

دخترمزندگيمه...👼🏻                  ٢/١٨ساعت ١١:٢٠دقيقه اولين نبضتو حس كردم😍خيلي ذوق كردم 😍١٧/٥هفته                     از مرحله ي بارداري به مرحله ي زايمان انتقال يافتم ٧/١
از این میترسم  اتفاقی  افتاده باشه  😭😭😭

عزیزم منم تا قبل سونو قلب هیچ علامتی نداشتم،بعدش یهو همه علائم باهم اومدن و تا الان هم ادامه دارن،نگران نباش

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
كاملا طبيعيه علايم  و حالت تهوع هم از شيش يا هشت هفته سراغت مياد

روز موعد پریودی ام درد داشتید و پریود نشین؟ 

درتاریخ99/9/9ضربان قلب دوقلوهامومیشنوم🧒 👩 خدایاشکرت🙏هرکی دوست داشت واسه مادرشدنم صلوات بفرسته 🙏😇🙃
روز موعد پریودی ام درد داشتید و پریود نشین؟ 

درد پريودي تا چند روز بعد موعد داشتم