2777
2789

۷ساله عروسی کردم خدارو شکر الان شرایطمون خوب شده اما کرونا اومده وضعیت کارارو بهم ریخته شوهرمم میگه فعلا نمیشه اقدام کنیم😭😭😭😭😭😭دارم دیوونه میشم خب معلوم نیست کرونا کی بره که😭😭😭😭منم همش خونه ام همه اونایی که بعد من عروسی کردن بچه دار شدن....من ۲۶سالمه شوهرم ۳۴ سالشه طبیعی جلوگیری میکنیم و بشدت زرنگه هرچی میگم گول نمیخوره راضی نمیشه

چرا خب؟ 7 سال؟ 

میشه برا حاجتم صلوات مهمونم کنی؟؟! دعای شما ها قطعا برام اثر گذاره.. 😊 انشالله حاجت روا بشی😚       1399/9/9 انشالله با لطف خدا به خواستم میرسم 😍😍❤️🌺😊. گفتم همه میگن منم جا نمونم 🤗😀🌸  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برعکس شوهرم من تو همون عقد بچه میخواست الان دوسال نشده ازدواج کردیم پسرم یک سالشه بیخیال زندگیتو بکن بچه بیاد همش تعطعیل

یه پسر دارم تاج سره😍😍😍تیکر تولد۲ سالگی پسرم😚😚😚

منم شوهرم همین بود اصلا اسم بچه نمیاورد منم دیگه کم کم مثلا گفتم به این زودیا نمیشه حالا یه بار امتحان کنیم و ... شانسمون همون یه بار گرفت.. ولی خوب اون موقع هنوز کرونا نبود سنی هم که نداری بزار کرونا تموم شه الان ریسکه باید همش این دکتر اون دکتر بری چه الان چه وقتی بچه به دنیا بیاد.. بزار کمتر شه یا تموم شه اصلا بر فرض بچتم به دنیا بیار یو ان شااله سالم بزرگ شه گناه داره نمیتونه لذت ببره الان بچه من عین دیوونه ها فقط فاصله این اتاق و اون اتاق شده تفریحش .. نه ادمی نه پارکی نه تفریحی هیچی نداره داره اینجوری بزرگ میشه 

دخترم تمام زندگی من
برعکس شوهرم من تو همون عقد بچه میخواست الان دوسال نشده ازدواج کردیم پسرم یک سالشه بیخیال زندگیتو بکن ...

ای جاااانم خدا نگهدار پسر گلت باشه عزیزم برا منم دعا کن خسته شدم

همش میگه همه چی عالی باشه بعد😑😑😑دیووونم کرده منم تا امسال نمیخواستم اما واقعا الان دلم میخود

ولی این طرز فکر درست نیس که بگی اول همه چی میزون بشه,بعد

گاهی میبینی دیر میشه.یا خدانکرده طول بکشه که طرف باردار بشه

منم شوهرم همین بود اصلا اسم بچه نمیاورد منم دیگه کم کم مثلا گفتم به این زودیا نمیشه حالا یه بار امتح ...

هزار بار میگم میگه تو نگران نباش به وقتش میشه😑😑😑😑😑😑بخدا خسته شدم واقعا دارم بدون بچه اذیت میشم هرکی میبینه یه چیزی بهم میگه از طرفی ام این کرونا معلوم نیست تا کی باشه که

نه بابا ۲سال اول من قرصم میخوردم خودش جلوگیری میکرد😑😑😑😑خیلییییییی زرنگه

یچی میخوام بگم میترسم قطع کابری بشم

ببین یه بار که نزد...کردین بگو ارض...نشدی بعد چن دقیقه که دوباره حسش اومد شروع کنید نزار بره خودشو بشوره بعد دوباره که نزدیک..کردین اینجوری احتمالش ۵۰ درصده که بارداربشی

البته اگه طبیعیه جلوگیریتون