2777
2789
عنوان

(دنیای شعر_خواهرانه_ ١٢)

| مشاهده متن کامل بحث + 36188 بازدید | 7514 پست
انشاءالله به زودی از 😐 تبدیل میشم به چندتا تیکه استخون زیر خاک

وای سلام عزیزم

خوش اومدی❤❤❤❤❤😍

تو چه دانی که پس هر نگه سادۀ من

چه جنونی، چه نیازی، چه غمی ست؟

یا نگاه تو که پر عصمت و ناز

بر من افتد چه عذاب و ستمی ست

دردم این نیست ولی

دردم این است که من بی تو دگر

از جهان دورم و بی خویشتنم

پوپکم ! آهوکم!

تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم.

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
آره بچه خیلی سخته  فعلا بنا بر مثبت بودن گذاشتم از امروز قرنطینه کنم خودمو

مراقب خودت باش خییییلی خودتو اصلا نباز

به تغذیه ت خیلی بیشتر از قبل توجه کن 

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@830pargol

سلام آبجی جون💛💚❤️🌹 عصرت بخیر یه زحمتی براتون داشتم لطفا اسکرین تاپیک آخرم رو که به آبجی مهسا تقدیم کردم.. برای ایشون ارسال کن.. 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
دوس دخترهزارتا داره حرف حق باید گفت🧐😂😂😂😂😂یه روز گوشیش خراب شد میومد از گوشیم پیام میادا یا حرف ...

😯😯😯😏😏

بچه م اصلا اهل نماز روزه هست🤔🤔🤔

ای آن که گاه گاه ز من یاد می‌کنی

پیوسته شاد زی که دلی شاد می‌کنی

گفتی: «برو!» ولیک نگفتی کجا رود

این مرغ پر شکسته که آزاد می‌کنی

پنهان مساز راز غم خویش در سکوت

باری در آن نگاه چو فریاد می‌کنی

ای سیل اشک من ز چه بنیاد می‌کنی؟

ای درد عشق او ز چه بیداد می‌کنی؟

نازک‌تر از خیال منی، ای نگاه لیک

با سینه کار دشنۀ پولاد می‌کنی

نقشت ز لوح خاطر سیمین نمی‌رود

ای آن که گاه گاه ز من یاد می‌کنی

وای سلام عزیزم خوش اومدی❤❤❤❤❤😍 تو چه دانی که پس هر نگه سادۀ من چه جنونی، چه نیازی، چه غ ...

سلام عزیزم ممنونم خوش گونون اولسون❤❤❤

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

@دخترلاکچری20  

سلام نازنینم حالت چطوره❤❤❤

تو نیستی که ببینی چقدر تنهایم

به روی غربت آیینه دست می سایم

مگر که در شب و طوفان کنار من باشی

که من بدون تو تا صبح هم نمی پایم

به من اجازه بده ماهِ من! که برگردم

که خالی است میان ستارگان جایم

طلوع کن نفسی آسمان آبی من

که من غروب غم انگیز و تلخ دریایم

کلام و فلسفه هم در دلم افاقه نکرد

که در جهانی از اینگونه چیست معنایم؟!

دوباره برکه و باران دوباره غار کبود

سکوت آبی و نیلوفرین بودایم

سلام عزیزم ممنونم خوش گونون اولسون❤❤❤

قربونت🌹🌹🌹

عشق تو معنی همۀ اتفاقها

دست تو سبز، سبزتر از نبض باغها

چشمت، تنت، به هم زدنت، قهر کردنت

دنیای من شده ست همین باتلاقها

از بس که نور عشق تو در من دمادم است

افسوس می خورند به حالم چراغها

من با کبوتری که تویی اوج می شوم

ارضا نمی کنند مرا این کلاغها

من با تو و تو با من و ... نه غیر ممکن است

بخت مزخرف من و این اتفاقها؟!

@nazbanoo8300  

‌**
پر کن این پیمانه را ای هم نفس
پر کن این پیمانه را از خون او

مست مستم کن چنان کز شور مِی
بازگویم قصه‌ی افسون او ...

رنگ چشمش را چه می‌پرسی ز من
رنگ چشمش کِی مرا پابند کرد

آتشی کز دیدگانش سرکشید
این دل دیوانه را دربند کرد ...!
**

- فروغ فرخزاد
____🍂🌻🍂____

🍁 

مراقب خودت باش خییییلی خودتو اصلا نباز به تغذیه ت خیلی بیشتر از قبل توجه کن 

اسمش هم هول و ولا میندازه تو جون آدم 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

نترس

دایی من کرونا گرفت یه روز خودشو تو اتاق حبس کرد بعد حوصلش سررفت گفت من هیچیم نیس بابا سالمم تو خونه ماسک نمیزد زنداییم و بچه هاش سالمن الان😐

الان خوب شده سرکار میره

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

@دخترلاکچری20     سلام نازنینم حالت چطوره❤❤❤ تو نیستی که ببینی چقدر تنهایم به روی غ ...

سلام عزیز دلم خوبی فدات شم 🌸🌸🌸🌸

جواب بعضیا رو نباید داد سکوت کافیه تا بفهمندچقدر پوچ و بی ارزشند 👌

نه اصلا نگران نباش 

دوستم گرفته بود با مراقبتو قرنطینه خوب شد

یکی از دوستامم کل اعضای خونوادش گرفتن اون با اینکه تو خونه بود و ازشون مراقبتم میکرد چون رعایت میکرد اصلا مبتلا نشد،تغذیه و استراحت خیلی مهمه

سلام عزیز دلم خوبی فدات شم 🌸🌸🌸🌸

قربونت گلم❤❤❤

خداروشکر💋💋