2777
2789
عنوان

(دنیای شعر_خواهرانه_ ١٢)

| مشاهده متن کامل بحث + 36188 بازدید | 7514 پست
خودم که کرونا رو گرفتم به میمنت و مبارکی هر روز بدتر از دیروز تپش هم از صبح بغلمه فلجم کرد از ناحیه ...

نفس روحیتو نباز  برو تست بده اول همینجوری پیش دستی نکن

😭😥😥کرونا الان خیلی ضعیف تر شده اشناالله که سرما خوردگیه حال تپشمم زودتر خوب میشه آدم حاضره خودش مریض باشه ولی بچش نه خیلی سخته 😔😔 

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
هی تایپ میکنم هی پاک میکنم... نمیدونم چی بگم هرچی مینویسم تلخه اومدم حال همه رو بد کردم انگار یا ...

شایدم باور نکنی ولی درک میکنم حالتو

دردتو

خوب میشی 

زمان میبره

ولی میشه

دعات میکنم

تو حال مارو خوب میکنی شک نکن اصلا

بعدا صحبت میکنیم

تو فقط بخند 

الکی حتی❤

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آی… خدا دلگیرم ازت!! آی… زندگی، سیرَم ازت…♯♫♪

آی زنــدگی!! میمیرمو… عمرمو، میگیرم ازت…♯♫♪

این غُصّه هایِ لعنتی، از خنده دورَم میکنن…♯♫♪

این نفسایِ بی هدف؛ زنده به گـورَم میکنن…♯♫♪

چه لحظه هایِ خوبیه!!! ثانیه هایِ آخره…♯♫♪

فرشته یِ مُردنِ من، مَنو از اینجا میبره…♯♫♪

آی… خُدا دلگیـرم ازت! آی… زندگی، سیرَم ازت…♯♫♪

آی زندگی!! میــمیرمو… عُمرمو، میگیرم ازت…♯♫♪

چه اعترافِ تلخیه!! انگار رسیدم، تهِ خط…♯♫♪

وقتِ خلاصی از هوَس، آی دنیا! بیـزارم ازت…♯♫♪

شریکِ ضَجّه هایِ من، بگو! که گوشات با منه!…♯♫♪

ببیـن!! که زخمایِ تنم، شاهدِ حرفایِ من…♯♫♪

آی خدا دلگیرم… ولی احساسِ غم، نمیکنم…♯♫♪

چون با تواَم، پیشِ کسی؛ سَـرم رو خم نمیکنم…….…♯♫♪

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

نفس روحیتو نباز  برو تست بده اول همینجوری پیش دستی نکن 😭😥😥کرونا الان خیلی ضعیف تر شده اشناا ...

آره بچه خیلی سخته 

فعلا بنا بر مثبت بودن گذاشتم از امروز قرنطینه کنم خودمو 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

شایدم باور نکنی ولی درک میکنم حالتو دردتو خوب میشی  زمان میبره ولی میشه دعات میکنم تو حال ...

ممنونم نگین

امیدوارم همیشه بهترینا برات رقم بخوره و هیچوقت رنگ غم و بیماری نبینی❤

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

آره بچه خیلی سخته  فعلا بنا بر مثبت بودن گذاشتم از امروز قرنطینه کنم خودمو

خوب میشین❤

ممنونم نگین امیدوارم همیشه بهترینا برات رقم بخوره و هیچوقت رنگ غم و بیماری نبینی❤

همچنین

دوست من❤

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

آره بچه خیلی سخته  فعلا بنا بر مثبت بودن گذاشتم از امروز قرنطینه کنم خودمو

انشالله که زود خوب میشین😔

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂

دلم می خواد... همین الان آبجی مهسا با یه کاربری جدید برگرده...وارد تاپیک بشه.

. بگه سلاممممممممم من برگشتم

.. بهم بگه جیران ببخشید ازت شدیدی 

منم باچشم های پر اشک لبخند بزنم 

بگم خواهش میکنم نفسی اشکال نداره 

بگم آبجی مهسا دوباره اسم خارجی انتخاب کردی من مشکل دارم با اسم خارجی 

آزوی محاااااااااااال

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
هی تایپ میکنم هی پاک میکنم... نمیدونم چی بگم هرچی مینویسم تلخه اومدم حال همه رو بد کردم انگار یا ...

عزیزم خیلی خوشحالم ک برگشتی🌹

سلامتی .آرامش وحال خوب آرزوی من برای شماست

‌ ‌ ‌‌

گاهى وقتا دادن شانس دوباره به آدما مثل دادن يه گلوله‌ى اضافه‌ست ؛

چون با شلیک اول نتونستن تورو از پا در بیارن .

♥️

عزیزم خیلی خوشحالم ک برگشتی🌹 سلامتی .آرامش وحال خوب آرزوی من برای شماست

ممنونم

چقد دوست دارم اینایی که گفتیو الان داشته باشم

سرگیجه نداشته باشم تپش قلب و حالت تهوع نداشته باشم سردرد نداشته باشم آرامش داشته باشم و حالم خوب باشه

آرزوی محال....

تا یکم حالم خوب میشه عزرائیل میاد سراغم :/

واژه ها گاهی سلامم می کنند

من که شاعر نیستم

کوچه‌ها، پس کوچه‌ها مهمان راهم می‌کنند

من که عابر نیستم

ساقیان با صورتی باران زده گاهی نگاهم می‌کنند

من که عاشق نیستم

دوستانم مهربانی را نثارم می‌کنند

من که لایق نیستم

من فقط یک جرعه احساس زلال

یا اگرباشد کمی اندیشه و ایمان ناب

می‌خرم ازیک دکان در آسمان

می‌گذارم پیش رو

تا ببینم صورت آن خوبرو

من که تاجر نیستم

گفته بودم

من که شاعر نیستم

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

شعر یعنی‌ ناگهان‌…! یک‌ اتفاق‌ ساده‌ نیست‌

شعر در قاب‌ نگاه‌ من‌ ، تمام‌ زندگی‌ است‌

شعر یعنی‌ ، ترجمان‌ داغهای‌ سینه‌سوز

شعر یعنی‌ ، یک‌ نفر تنهایی‌ خود را گریست‌

شعر یعنی‌ ، مرهم‌ لبخند بر لبهای‌ غم‌

کاش‌ می‌فهمیدی‌ ای‌ دل‌ ، مهربانی‌ را که‌ چیست‌ !

شعر یعنی‌ ، دست‌ امدادی‌ که‌ دارد بوی‌ عشق‌

شاعر این‌ دست‌ روشن ‌، هیچ‌ می‌دانی‌ که‌ کیست ‌؟

شعر یعنی‌ ، انتشار مهربانیهای‌ ما

شعر یعنی ‌، خوب من‌ ! باید کنار عشق‌ زیست‌

شعر یعنی ‌، در کلاس‌ دوستی‌ اول‌ شدن‌

بر زبان‌ دفتر مشق‌ محبت‌ ، طعم‌ بیست‌

شعر یعنی ‌، بوی‌ گل‌ همسایه احساس‌ ماست‌

منزل‌ اواز بلبل ‌، ان‌ قدرها دور نیست‌

شعر یعنی‌ ، ناگهان‌ فهمیدن‌ این‌ راز سرخ ‌:

تا که‌ لبخند شقایق‌ هست‌ !، فصل‌ زندگی‌ است‌

شعر یعنی‌ ، رستخیز واژه‌های‌ ناگهان‌

شعر، آری‌ نازنین ، یک‌ اتفاق‌ ساده‌ نیست‌