2777
2789

من تازه ۳ تومن دادم امینو شدم باید ی اکو قلب برم و انومالی هر جا زنگ میزنم مطب ۹۰۰ ۸۰۰ این حدودا میشه..کسی صدرا تو تهرانپترس رفته واسه اکو قلب اونجا بهم‌گفتن زیر ۵۰۰ جای دولتی نمیخوام برم

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

تهرانپارس

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من انومالیم بدون اکو شد ۷۵۰ تازه ازمایشم ندادم فقط سونو 

من سر اولیم برای تغیین جنسیت عجله داشتم رفتم صدرا اون موقع سونوی معمولی ۸۰-۹۰ بود 

۱۴۵ گرفت

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

بیمه نداری؟من انومالی با تامین128دادم ی مرکز خوب البته شهرستان

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
خب نرو مگه واجبه؟

کجا نرم مطب؟یا انومالی و اکو نرم؟

من بیمارَستان امام خمینی تحت نظر بودم عالی بود. پارسال البته. اگو قلب 200شد انومالی وسونو 300.کلا هزینه هام خوب شد. امنیو سنتز هم شدم 1ونیم ازمایشگاه روناک

عضو جدید نیستم یه عمره اینجام😐🤗