2777
2789

سلام دوستان 

اول از همه بگم تاپیک زدم تا راهنماییم کنید 

میخواهم تو رفتارم تغییراتی ایجاد کنم، نظرات موافق و مخالفی که با احترام گفته بشه رو میپذیرم 

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️

من کینه‌ای نیستم 

مهربونم و به اطرافیانم بدون توقع محبت میکنم

غیبت نمیکنم و میونه کسی رو با کس دیگه بهم نمیریزم 

کم کم مینویسم که حوصلتون بشه بخونید

مشکل من اینه که شوهرم عصبیه و هر وقت چیزی برخلاف میلش باشه چشمش رو به همه چیز  (خوبی ها و دوست داشتن و.. )میبنده و حسابی با حرفهاش دلم رو میشکنه 

همیشه درمقابلش کوتاه میام و تو این 6سال همه نقطه ضعف هام رو فهمیده

میخوام رفتارم رو تغییر بدم و عزت نفس داشته باشم و زود گریه نکنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون زود قهر میکنه وسایل میشکنه فحش به خودم و خانوادم میده داد میزنه و منم دست و پام میلرزه و التماسش میکنم 

نمیخوام این مدلی باشم 

میخوام بتونم حداقل یک روز کامل باهاش قهر باشم 

جالب اینجاست که اگر ناراحت بشم و سرسنگین باشم باهاش، بهش برمیخوره و میگه چرا چک و پوزت رو کردی تو هم

یعنی حق ندارم ناراحت بشم 

چون اگر قیافه ناراحت منو ببینه دوباره میریزه به هم و بدتر میشه

شوهرم دوستم داره اهل خیانت نیست 

زندگیمون معمولیه 

کم توقع هستم و احساس کمبود ندارم 

باهم تفریح و مسافرت میریم و دوتا بچه دختر و پسر کوچک دارم 

ولی هر سری توبه میکنم که باهاش جایی نرم آخه حتی اگر بچه گریه کنه عصبی میشه و سرمون داد میزنه و با مشت به آینه یا داشبورد ماشین میکوبه و میشکنه 

یهویی میریزه بهم تو اوج خوشی زهرمارمون میکنه 

عزیزم هر بار اینجوری کرد دست بچه هات رو بگیر ببرشون تو اتاق، با ارامش در رو ببند

هرچی هم گفت جواب ندت یا بگو برو هروقت حالت خوب شد بیا صحبت کنیم

اصلاااااااا التماسش نکن

مامان دلارام کوچولو👨‍👩‍👧
عزیزم هر بار اینجوری کرد دست بچه هات رو بگیر ببرشون تو اتاق، با ارامش در رو ببند هرچی هم گفت جواب ن ...

با این اخلاقش حتما میزنه درو میشکنه

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏

واسه بچه هام خیلی وقت میذارم 

در کل از زندگیم راضی ام 

ولی از خودم راضی نیستم 

خیلی احساساتی هستم 

زیاد مطالعه میکنم 

ولی اگر یه دوست داشته باشم که بهم گوشزد کنه بیشتر روم تاثیر میذاره 

لطفا نظراتتون رو بگید

ضعیف نباش وابسته و دلبسته هستی نشون نده اون میدونه هرچقدر ازارت بده شما به خاطر علاقه ات و بچه ها کوتاه میای و متاسفانه این یعنی نهایت بی انصافی...نه گریه کن نه جواب بده فقط بشین تماشا کن شما فقط سکوت کن یا از خونه با بچه ها برو بیرون نشون بده نسبت بهش سرد شدی بذار یه کم بترسه 

اگر در تاپیک های مذهبی مخالف نظر من هستی لطفا ریپلای نزن چون نظر من نیست رای و نظر ثقلین هست در مذهب حقهٔ جعفری تفسیر به رای جایی نداره پس شما مخالف ثقلین هستی نه من... امام صادق صلوات الله علیه و آله فرمود دشمنان ما علنی با ما دشمنی ندارن با شیعیان ما دشمن هستن ... اگر دین ندارید آزاده باشید.... برائتی‌ام تا ابد با دشمنان و قاتلین مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها دشمنم. در بود و آتش و دود و میخ آهنین و چهل نامرد و یاسی که باردار بود و پهلویی که شکست خانه ایی که هتک حرمت شد مادرم پشت در  ناله زد وای محسنم شهید شد و آقای من مولای من مادرم فریاد زد وا محمداه وا جعفراه وا حمزتا وا علیا وا مهدیا بله آقا جان مادرم پشت در به دادخواهی شما را صدا زد وقتش شده که بیایی چراغ سر قبر زهرا کجایی بیا به پهلوی مادرت قسم بیا نه مادرمان... حضرت زهرا سلام الله علیها مادر تمام غدیری هاست...داغ صورت نیلی چادر خاکی و پهلوی شکستهٔ مادرم تا ابد تا صف محشر قلبم را آتش می‌زند... داغ یاس مطهره هرگز کهنه نمی‌شود... لعن الله علی قوم الظالمین السلام علیک یا مولانا ایها العزیز یا ابانا یا صاحب العصر و الزمان السلام علیکم و رحمة الله و برکاته حیدر کرار حیدر صفدر اسدالله الغالب حبل الله المتین قسیم جنه و النار امین الله فی الارضه صدیق اکبر فاروق اعظم علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله امیرالمؤمنین است.تمام حجت مسلمانی من حسین بن علی صلوات الله علیه و آله است خیلی سال است از تفتیش عقاید ادم ها گذشته دست بردارید از این تجسس نکوهیده و مذمت شده...اگر سر عقیده من و امضام بحث میکنی و کامنت میذاری من جواب نمیدم چون الان زمان گلیم خانه بودن است چون به دستور مولام عمل میکنم السُّكوتُ على الأحمَقِ أفضَلُ (مِن) جَوابِهِ. چون به حدیث رئیس مذهب جعفری ایمان دارم خدارا شکر که دشمنان ما را از احمق ها آفرید..
تجربه ثابت کرده وقتی اون چیزی میشکنه تو هم برداری بشکنی دفعه ی دیگه این کارو نمیکنه

وسایل خودمه دلم نمیاد 

من خشن نیستم

شما بدون کم و کاست فقط سرویس دادی اونم فکر میکنه وظیفه اتون هست اونم وظیفه داره داد بزنه در رو بکوبه بشکنه بعدم انگار نه انگار اتفاقی افتاده شمام اصلا تغییر رفتار ندی نذار از نقطه ضعف مادر بودن و حساس بودنت سوءاستفاده بکنه 

اگر در تاپیک های مذهبی مخالف نظر من هستی لطفا ریپلای نزن چون نظر من نیست رای و نظر ثقلین هست در مذهب حقهٔ جعفری تفسیر به رای جایی نداره پس شما مخالف ثقلین هستی نه من... امام صادق صلوات الله علیه و آله فرمود دشمنان ما علنی با ما دشمنی ندارن با شیعیان ما دشمن هستن ... اگر دین ندارید آزاده باشید.... برائتی‌ام تا ابد با دشمنان و قاتلین مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها دشمنم. در بود و آتش و دود و میخ آهنین و چهل نامرد و یاسی که باردار بود و پهلویی که شکست خانه ایی که هتک حرمت شد مادرم پشت در  ناله زد وای محسنم شهید شد و آقای من مولای من مادرم فریاد زد وا محمداه وا جعفراه وا حمزتا وا علیا وا مهدیا بله آقا جان مادرم پشت در به دادخواهی شما را صدا زد وقتش شده که بیایی چراغ سر قبر زهرا کجایی بیا به پهلوی مادرت قسم بیا نه مادرمان... حضرت زهرا سلام الله علیها مادر تمام غدیری هاست...داغ صورت نیلی چادر خاکی و پهلوی شکستهٔ مادرم تا ابد تا صف محشر قلبم را آتش می‌زند... داغ یاس مطهره هرگز کهنه نمی‌شود... لعن الله علی قوم الظالمین السلام علیک یا مولانا ایها العزیز یا ابانا یا صاحب العصر و الزمان السلام علیکم و رحمة الله و برکاته حیدر کرار حیدر صفدر اسدالله الغالب حبل الله المتین قسیم جنه و النار امین الله فی الارضه صدیق اکبر فاروق اعظم علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله امیرالمؤمنین است.تمام حجت مسلمانی من حسین بن علی صلوات الله علیه و آله است خیلی سال است از تفتیش عقاید ادم ها گذشته دست بردارید از این تجسس نکوهیده و مذمت شده...اگر سر عقیده من و امضام بحث میکنی و کامنت میذاری من جواب نمیدم چون الان زمان گلیم خانه بودن است چون به دستور مولام عمل میکنم السُّكوتُ على الأحمَقِ أفضَلُ (مِن) جَوابِهِ. چون به حدیث رئیس مذهب جعفری ایمان دارم خدارا شکر که دشمنان ما را از احمق ها آفرید..