2777
2789
عنوان

اختلاف قد

317 بازدید | 24 پست

سلام من یه خواستگار دارم که خیلی همودوست داریم و از نظر اخلاقی باهم جوریم ولی ی مشکلی ک هست من۱۵۵قدمه و اون ۱۸۷ یعنی۳۲سانت از من بلندتره و همین باعث شده مردد بشم و حس میکنم از لحاظ ظاهری بهم نمیایم،خواستم بدونم من حساسم یا واقعا همینطوره

میرید با هم جایی پاشنه ۱۰سانت ب بالا بپوش

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه اون آقا مشکلی نداره هیچ ایرادی نداره الکی ذهنتو درگیر نکن عزیزم ...

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
اگر ازش بپرسم زشته؟

ب نظرم اصلا ب روی خودت نیار چون بگی اونم دو روز دیگه میگه تو این هستیو فلان هر نباید بگی طرف واسم زیادیه هیچوقت وجود خودتو براش غنیمت بدون تا اونم باورش بشه اگه بزنی تو سر خودت اونم میزنه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز