2777
2789
عنوان

اختلاف قد

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 24 پست

فقط به خاطر یه اختلاف قد میخوای ردش کنی عزیزم؟  مگه چه اشکالی داره... تازه خیلی هم خوبه من دوست دارم زن نسبت به مرد خیلی ظریف ظریف تر باشه... منم مثل شما قدم ۱۵۷ هست... اما شوهرم فکر کنم ۱۸۰ ... همیشه میگه تو عشق تو بغلی خودمی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط به خاطر یه اختلاف قد میخوای ردش کنی عزیزم؟  مگه چه اشکالی داره... تازه خیلی هم خوبه من دوست ...

انقدر دوسش دارم ک نه متاسفانه نمیتونم ردش کنم،ولی همش این توفکرمه ک وقتی باهاش بیرون میرم خودم از اینکه کوتاهم خجالت زده نشم و اعتماد بنفسم نیاد پایین،شما از این نظر مشکلی ندارید؟

پیدا نکردم مگ ده سانت ب بالا هست😪

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر