anis28 مدیر عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 350 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 69 پست سلام من هفته سی و شش بارداری هستم نی نی خودشو خیلی سفت میکنه که اصلا نمیدونم چیکار کنم واژنم هم درد دارم بنظرتون طبیعیه؟ 1399/07/12 | 02:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rkh عضویت: 1397/05/31 تعداد پست: 4308 دولتی نمیرم عزیزم میرم خصوصی شوهرم شغلش آزاده میگم پول مفته برم خصوصی ولی مادر شوهرم میگه فقط خصوصی ... اشتباه نکن ی دنیافرقه من هردوروتجربه کردم ولی ی دکترماهر ودلسوزانتخاب کن.کدوم شهری؟
anis28 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 350 اگرلگنت خوبه حتمابروطبیعی البته خصوصی بعدش راحتی انگارنه انگارزایمان کردی خودت به تمام کارات میرسی ر ... ای خواهر تو شهر ما خیلی واسه طبیعی کمک نمیکنن سریع امپول فشار و برش میزنن از این میترسم وگرنه خودم طبیعی رو میخوام ایکارو که میبینم میگم سزارین بهتره
anis28 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 350 اشتباه نکن ی دنیافرقه من هردوروتجربه کردم ولی ی دکترماهر ودلسوزانتخاب کن.کدوم شهری؟ من بندرعباسم
مهرسابرفی عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 8972 چندهفته این سونو کی نوشته براتون میشه بگید ۳۶هفتم روزشو دقیق نمیدونمسونو یک آبان تاریخ طبیعی زد برام چون سزارینم دکترم گفت ۲۸مهر ❤دخترم زندگی منه❤
anis28 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 350 ۳۶هفتم روزشو دقیق نمیدونم سونو یک آبان تاریخ طبیعی زد برام چون سزارینم دکترم گفت ۲۸مهر منم سی و شش هستم ولی سونو زده هفده آبان چرا پس
rkh عضویت: 1397/05/31 تعداد پست: 4308 ای خواهر تو شهر ما خیلی واسه طبیعی کمک نمیکنن سریع امپول فشار و برش میزنن از این میترسم وگرنه خودم ط ... نمیدونم والله برعکس دکترمن ازشب رفتم بیمارستان یکم دردداشتم گفت اصلابهش آمپول نزنیدبذاریدبادردای خودش پیش بره دردم کم بودتا۸صبح که خودش اومد کیسموپاره کردآمپول زدنه ونیم بدنیااومد.بخیع هم فقط یکی داخلی زیبایی زدوگرنه اصلانمیخواست.تازه منو ۷ سانت زاعوند.مامای بیمارستان گف خیلی حرفه دکتربتونه ۷سانت بزاعونه
مهرسابرفی عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 8972 منم سی و شش هستم ولی سونو زده هفده آبان چرا پس منم اون اولا زده بود ۱۹ابان بعد شد۱۶ابان ایندفعه هم یک ابان😞اخه چون شیر میدادم و پریود نمیشدم تاریخ ندارمایندفعه گفتم دقیق بهم بگو کی هست که دوباره فرستاد سونو و این شد ❤دخترم زندگی منه❤
rkh عضویت: 1397/05/31 تعداد پست: 4308 من بندرعباسم آهان خب پس میخواستم اگرهمشهری هستی دکترمعرفی کنم که متاسفانه نبودی
anis28 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 350 نمیدونم والله برعکس دکترمن ازشب رفتم بیمارستان یکم دردداشتم گفت اصلابهش آمپول نزنیدبذاریدبادردای خود ... خوش بحالت خواهر انشالله قسمت من
anis28 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 350 آهان خب پس میخواستم اگرهمشهری هستی دکترمعرفی کنم که متاسفانه نبودی دستت درد نکنه
anis28 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 350 منم اون اولا زده بود ۱۹ابان بعد شد۱۶ابان ایندفعه هم یک ابان😞اخه چون شیر میدادم و پریود نمیشدم تاریخ ... من نمیدونم چیکار کنم والا انشالله زایمان راحتی داشته باشی
rkh عضویت: 1397/05/31 تعداد پست: 4308 خوش بحالت خواهر انشالله قسمت من انشالله حالامن برعکس کلی حرف شنیدم آدم که نداره نمیزه خصوصی و....پوستموکندن.مابیمه نکردیم خودمونو.زایمانم۶میلیون تموم شدکه همسرم بخاطراینکه اولی پدرمودرآوردن دولتی گف اززیرسنگم شده پول میارم میفرستمت خصوصی قرض کرد.خداروشکربهترین تصمیم زندگیم بود
مهرسابرفی عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 8972 من نمیدونم چیکار کنم والا انشالله زایمان راحتی داشته باشی ممنون همچنین ❤دخترم زندگی منه❤
rkh عضویت: 1397/05/31 تعداد پست: 4308 انشالله حالامن برعکس کلی حرف شنیدم آدم که نداره نمیزه خصوصی و....پوستموکندن.مابیمه نکردیم خودمونو.زا ... الانم نی نیم دوماه ونیمشه روپامه دارم میخوابونمش.امیدوارم کمک کرده باشم.انشالله زایمان موفق وراحتی داشته باشی😘❤