2777
2789
دولتی نمیرم عزیزم میرم خصوصی شوهرم شغلش آزاده میگم‌ پول مفته برم خصوصی ولی مادر شوهرم میگه فقط خصوصی ...

اشتباه نکن ی دنیافرقه من هردوروتجربه کردم ولی ی دکترماهر ودلسوزانتخاب کن.کدوم شهری؟

اگرلگنت خوبه حتمابروطبیعی البته خصوصی بعدش راحتی انگارنه انگارزایمان کردی خودت به تمام کارات میرسی ر ...

ای خواهر تو شهر ما خیلی واسه طبیعی کمک نمیکنن سریع امپول فشار و برش میزنن از این میترسم وگرنه خودم طبیعی رو میخوام ایکارو که میبینم میگم سزارین بهتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خواهر تو شهر ما خیلی واسه طبیعی کمک نمیکنن سریع امپول فشار و برش میزنن از این میترسم وگرنه خودم ط ...

نمیدونم والله برعکس دکترمن ازشب رفتم بیمارستان یکم دردداشتم گفت اصلابهش آمپول نزنیدبذاریدبادردای خودش پیش بره دردم کم بودتا۸صبح که خودش اومد کیسموپاره کردآمپول زدنه ونیم بدنیااومد.بخیع هم فقط یکی داخلی زیبایی زدوگرنه اصلانمیخواست.تازه منو ۷ سانت زاعوند.مامای بیمارستان گف خیلی حرفه دکتربتونه ۷سانت بزاعونه

منم سی و شش هستم ولی سونو زده هفده آبان چرا پس

منم اون اولا زده بود ۱۹ابان بعد شد۱۶ابان ایندفعه هم یک ابان😞اخه چون شیر میدادم و پریود نمیشدم تاریخ ندارم

ایندفعه گفتم دقیق بهم بگو کی هست که دوباره فرستاد سونو و این شد

❤دخترم زندگی منه❤
منم اون اولا زده بود ۱۹ابان بعد شد۱۶ابان ایندفعه هم یک ابان😞اخه چون شیر میدادم و پریود نمیشدم تاریخ ...

من نمیدونم چیکار کنم والا 

انشالله زایمان راحتی داشته باشی 

خوش بحالت خواهر انشالله قسمت من

انشالله حالامن برعکس کلی حرف شنیدم آدم که نداره نمیزه خصوصی و....پوستموکندن.مابیمه نکردیم خودمونو.زایمانم۶میلیون تموم شدکه همسرم بخاطراینکه اولی پدرمودرآوردن دولتی گف اززیرسنگم شده پول میارم میفرستمت خصوصی قرض کرد.خداروشکربهترین تصمیم زندگیم بود

انشالله حالامن برعکس کلی حرف شنیدم آدم که نداره نمیزه خصوصی و....پوستموکندن.مابیمه نکردیم خودمونو.زا ...

الانم نی نیم دوماه ونیمشه روپامه دارم میخوابونمش.امیدوارم کمک کرده باشم.انشالله زایمان موفق وراحتی داشته باشی😘❤