2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ربطی به حساسیت نداره یکسری از ادما مثل شما هرچی کمتر بدونن راحت تر زندگی میکنند پس مغزشون اجاز ...

چون مغزم واسه چیزای منطقی ترواساسی ترِ زندگی درحال کنکاشِ،

بنظرم وقتی تاپیک بزنیم که تحمل ،صبر،روحیه ی انتقادپذیری،وقدرت تشخیص نظرات چه منفی چه مثبت روداشته باشیم!

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯
بعضی شوهرا، شوهر نیستن... دردن... مرضن

دقیقا بعضی زنها هم همسر نیستن

بد و پست در هر دو جنس هست زن و مرد 

خدایاتنهاکسم‌تویی بی‌کسم‌نکن ، تنهاپناهم‌تویی‌بی‌پناهم‌نکن ، تنها‌امیدم‌تویی‌ناامیدم‌نکن

امان از این فضای مجازی ، زنها خودشون رو بی عیب و نقص میدونن ، و مردها هم دقیقا همینطورند و همین فکر رو میکنند ، ما فکر میکنیم که از هشت میلیارد جمعیت کره زمین ، که مثلا چهار میلیارد اون مرد باشند ، تمام چهار میلیارد مرد بد و پست و رذل و ظالم هستند ، و تمام اون چهار میلیارد زن ، همگی خوب و پاک و باعفت هستند ، هممون در اشتباهیم ، انسانها چه زن چه مرد همگی با هم متفاوت هستند اینو بپذیریم ، ولی نه آقایون میپذیرند نه خانمها میپذیرند ، همه مردها میگن تمام خانمها فلان و بیسار هستند و همه خانمها هم میگن تمام مردها فلان و بیسار هستند ، پس همینطور ادامه بدیم

خدایاتنهاکسم‌تویی بی‌کسم‌نکن ، تنهاپناهم‌تویی‌بی‌پناهم‌نکن ، تنها‌امیدم‌تویی‌ناامیدم‌نکن