2777
2789
اولا وقت انتخاب شما چکار میکردی که نفهمیدی؟ دوما اگه حیوونه ترکش کن مگه چقدر عمر داری که تلفش کنی

اخه اول خیانتکار نبود، نمیدونستم چقدر کثافت و رذله...

وقتی هم فهمیدم که دو تا دختر دارم و نمیتونم ازش جدا بشم چون خونوادم نمیذارن قبولم نمیکنن بعد اینکه گفته طلاق بگیری بچه هارو ازت میکیرم منم جونم در میره براشون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب تحقیق کن ببین کی گفته

خب من حساسیتی رواینطور گفته هاندارم😊

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯
اخه اول خیانتکار نبود، نمیدونستم چقدر کثافت و رذله... وقتی هم فهمیدم که دو تا دختر دارم و نمیتونم ا ...

عزیزم مرد خیانتکار مطمن باش دنبال بچه بزرگ کردن نیست میده خدمتت رو خودت کار کن قوی باشی نیاز به کسی نداشته باشی و اینکه قطعا شمام تو خیانتکار شدنش مقصری اونو ریشه یابی کن شاید شروعی دوباره در انتظارت باشه

عزیزم مرد خیانتکار مطمن باش دنبال بچه بزرگ کردن نیست میده خدمتت رو خودت کار کن قوی باشی نیاز به کسی ...

نه اتفاقا خیلی دخترامونو دوس داره دخترام وابسته باباشونن چون محبتشون دو طرفه‌س امافقط با من دشمنه و کتک میزنه.

ریشه‌ش اون دختردایی کثیفشه

نه اتفاقا خیلی دخترامونو دوس داره دخترام وابسته باباشونن چون محبتشون دو طرفه‌س امافقط با من دشمنه و ...

آدم پدری که کتک میزنرو دوس داره؟؟؟؟

همشونو ول کن 😎😎😎

خودتو بچسب که از زندگی راضی باشی اول خودت بعد بقیه حتی بچه