کسایی که عمل کردن میان، از تجربه هاشون و مراقبت های بعد عمل بگن؟ من سینه هام خیلی بزرگ و افتادن. نکته ای چیزی نباید قبلش به دکتر بگم؟ راستی تا چقدر بعدش تونستید ورزش و فعالیت روزمره دلشته باشید
دردش نسبت ب درد عمل شکم کمتره من روز عمل تقریبا میتونسم راه برم و اینکه ۳ ساعت و شاید یکم بیشتر بیهوش بودم دکترم گف ی مدت طکل میشکه جای بخیه بهتر شه ولی کاملا محو نمیشه و گف ک سینه های بزرگ احتمالا ترمیم بعد عمل داره
اینکه بعد عمل درد داشته باشی طبیعیه انگشتتم ی خراش برداره درد داره خب .بله درد داشتم ولی ب سرم آنتی بیوتیک اینا میزنن درد کمتر میشه وختی بهوش اومدی یکم سردت میشه دوتام ب سرمت آمپول میزنن ک باعث حالت تهوع میشه ولی زود گذره
دردش نسبت ب درد عمل شکم کمتره من روز عمل تقریبا میتونسم راه برم و اینکه ۳ ساعت و شاید یکم بیشتر بیهو ...
حالا بع من نگفت ترمیم.فقط سه عارضه گفت که جای بخیه ممکنه بمونه و حس نوک سینه از بین میره و همینطور شیردهی. میگم گلم چین و چروک هم که بعضیا دارن باز به انذازه سینه برمیگرده و شما کجا عمل کردید
من اردبیل عمل کردم دکترم گف ممکنه اوایل ظاهرش خوب نباشه ولی خوب میشه و گف اوایل حس نداره سینت ولی رف ...
مرسی عزیزدلم خیلی لطف کردی. مثل اینکه به سینه هاهم دو تا کیسه میزنن برا تخلیه خونابه درسته؟ بعدش بعد عمل که مرخص شدی تونستی خودت کاراتو کنی یا نیاز به کمک داشتی