کسایی که عمل کردن میان، از تجربه هاشون و مراقبت های بعد عمل بگن؟ من سینه هام خیلی بزرگ و افتادن. نکته ای چیزی نباید قبلش به دکتر بگم؟ راستی تا چقدر بعدش تونستید ورزش و فعالیت روزمره دلشته باشید
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
انشاالله ک خوب بگذره . منم خیلی میترسیدم گریه میکردم ولی خیلی نسبت ب دردی انتظار داشتم کمتر بود دردش اصلا راحتتر از سزارین هس .عمل سینه همون روز میتونی راه بری
دکترم گف احتمال داره جای بخیه ها کیست بذاره ترمیم کنیم یا از جای بخیه چرک و خون بیاد من خیلی ترسیدم خدا کنه مشکلی پیش نیاد برام. دوتا از آشناهای دور ب این عمل کردن میگفتن راضین خدا ماروهم راضی کنه😍
دکترم گف احتمال داره جای بخیه ها کیست بذاره ترمیم کنیم یا از جای بخیه چرک و خون بیاد من خیلی ترسیدم ...
ان شاالله عزیزدلم که راضی باشی😍❤🙏🏻 ولی واقعا به نظرم ادم راحت میشه راحت هر لباسی میخاد میپوشه دیگه.همیشه لباسام از بالا تنه تنگ بودن. واقعا سینه بزرگ و افتاده دردسره. راستی به نظرت اگه دیگه سوتین نبست یا لاغر و چاق شد سینه ها ممکنه دوباره افتاده شن؟