2777
2789
عنوان

جراحی ماموپلاستی(کوچک کردن سینه)

| مشاهده متن کامل بحث + 4409 بازدید | 56 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر من محمدرضا هادی هستش یکم تحقیق کردم چن نفر راضی بودن رفتم برا عمل

نه من دکتر عصاریان هستش دو تا از اشناهامم پارسال پیشش عمل کردن و راضی بودن خیلی و گفتن درد نداشتن. ایشالا منم فردا به خوبی عمل کنم🙏🏻برام دعا کنید لطفا

دکترم گف احتمال داره جای بخیه ها کیست بذاره ترمیم کنیم یا از جای بخیه چرک و خون بیاد من خیلی ترسیدم خدا کنه مشکلی پیش نیاد برام. دوتا از آشناهای دور ب این عمل کردن میگفتن راضین خدا ماروهم راضی کنه😍

دکترم گف احتمال داره جای بخیه ها کیست بذاره ترمیم کنیم یا از جای بخیه چرک و خون بیاد من خیلی ترسیدم ...

ان شاالله عزیزدلم که راضی باشی😍❤🙏🏻 ولی واقعا به نظرم ادم راحت میشه راحت هر لباسی میخاد میپوشه دیگه.همیشه لباسام از بالا تنه تنگ بودن. واقعا سینه بزرگ و افتاده دردسره. راستی به نظرت اگه دیگه سوتین نبست یا لاغر و چاق شد سینه ها ممکنه دوباره افتاده شن؟

ان شاالله عزیزدلم که راضی باشی😍❤🙏🏻 ولی واقعا به نظرم ادم راحت میشه راحت هر لباسی میخاد میپوشه دیگ ...

اینارو واقعیتش نپرسیدم ولی گف اگه زایمان کنی ی مقدار افتاده میشن .وا آره خدا کنه راحت شیم نمیدونی چقد خجالت کشیدم نتونستم لباس مورد علاقمو بپوشم