atresib مدیر استارتر عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 26804 عنوان تیروئید 59 بازدید | 4 پست دوز قرصتون چنده؟هر روز قرص میخورین؟ لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید. 1399/07/11 | 15:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atresib مدیر استارتر عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 26804 @faab عزیزم نیازی به خواندن عربی قران هم هست یا فارسی کافیه؟یک ماه زمانش زیاده؟گفتی زمان کم...الله غفور....روی ه الله ضمه نیست؟روی ر غفور چطور؟درسته allaho ghafooron? لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.
faab عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 1028 @faab عزیزم نیازی به خواندن عربی قران هم هست یا فارسی کافیه؟ یک ماه زمانش زیاده؟گفتی زمان ... سلام عزیزم ، نه کافیه فقط ترجمه ها را بخونی یکماه حداکثر زمانش هست بهتره درمدت پانزده یا بیست روز خونده بشه حتی میشه در ده روز هم خونداللهُ غَفور (Allaho ghafor) این صحیحش هست 💚
atresib مدیر استارتر عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 26804 سلام عزیزم ، نه کافیه فقط ترجمه ها را بخونی یکماه حداکثر زمانش هست بهتره درمدت پانزده یا بیست ... ممنونم...ببخشید میشه یک ختم قران رو برای چند تا حاجت انجام داد یا باید برای هر حاجتی جداگانه ختم بگیریم؟ لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.