2777
2789
عنوان

بچه وق وقو

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 114 پست
شما خیلی بی ادب تشریف داری فعلا که طرز بیان و شعور خودت داغونه میتونی تشریفتو ببری . من خودم بچه نخو ...

چرا نفرین میکنی بی تربیت؟جنبه نداری تاپیک نزن .من گفتم داغونی.یعنی عصابت داغونه.بیا منو بخور ووی

من خیلی وقته مردم.فقط زوری نفس میکشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب تو که نمیتونی چرا مسیولیت قبول میکنی هاااا.اونم دوتا کوچیک باهم.منم که خودم یکی این سنی دارم نمیت ...

من و خواهرم تنهاییم تو شهر غریب خانواده شوهرش و خانواده خودمون شهرستانن

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 🌬️🌊 با افتخار گیاه‌خوار هستم🍃💚صلح از بشقاب ما آغاز می‌شود🍃 

چرا نفرین میکنی بی تربیت؟جنبه نداری تاپیک نزن .من گفتم داغونی.یعنی عصابت داغونه.بیا منو بخور ووی

اعصابم خورده از دست این دوتا بچه

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 🌬️🌊 با افتخار گیاه‌خوار هستم🍃💚صلح از بشقاب ما آغاز می‌شود🍃 

راست میگی ولی واقعا اعصابم خورده دست خودم نیست . خواهرم اینجا جز من کسیو نداره خانوادمون شهرستانن مج ...

اخی 

پس باید تحمل کنی سعی کن با خوراکی اسباب بازی چیزی سرگرمش کنی تا مادرش بیاد

بچه هست دیگه چیکار میشه کرد ولی بازم میگم بهت حق میدم کلافه بشی مخصوصا که خودتم بچه نداری و هیچ تجربه ای نداری 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
😂هیچ نمیفهمی چی دارم میگم

خودت فکر میکنی خیلی میفهمی؟ 😂 بیشتر از اینم انتظاری نمیره . بچه کوچیکو جای عمومی مثل سینما یا کنسرت نمیبرن که با گریش حواس بقیه رو پرت نکنه انقدر فهمیدنش سخت بود؟

شما خودتو بزار جای دیگران که باید به خاطر بچه یکی دیگه سردرد بکشن . بی ادب هم خودتی مادر باید بچرو م ...

حالا تیمی که نق نق میکرده چند وقتشه؟ 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
اعصابم خورده از دست این دوتا بچه

من خودم مسرم شیطونه.همین دوسال و نیمه اس.هم مامانم اینجاس هم مادرشوهرم ولی چون میشناسمش چقد فضوله چندین ماهه پیش هیچکسی نزاشتمش .حتی براارایشگاه میزادم پیش شوهرم.هیجااا تنها نمیرم.هیچ تفریحیم ندارم.مادربودن همینه‌نباید مسیولیت بجه اتو برا خوشی خودت بدی کسه دیگه

خودت فکر میکنی خیلی میفهمی؟ 😂 بیشتر از اینم انتظاری نمیره . بچه کوچیکو جای عمومی مثل سینما یا کنسرت ...

والا ما نمیبریم.من الان دوسالو نیمه سینما ترفتم.کنسرتو قبلشم نمیرفتم خخخ

اخی  پس باید تحمل کنی سعی کن با خوراکی اسباب بازی چیزی سرگرمش کنی تا مادرش بیاد بچه هست دیگه ...

اره واقعا نه تجربه دارم نه حوصله بچه

خودمم نمیگم تقصیر بچست بچه که نمیفهمه بیشتر از بچه مادرو مقصر میدونم . مخصوصا خواهرمو چون میشناسمش میدونم از بیخیالی و روی زیادشه که با من اینکارو میکنه من دارم همزمان هم درس میخونم هم بچه خواهرمو نگه میدارم ایشون میره برای خودش دربند و درکه . 

بهرحال ممنون از همدردیتون ⁦♥️⁩

اره واقعا نه تجربه دارم نه حوصله بچه خودمم نمیگم تقصیر بچست بچه که نمیفهمه بیشتر از بچه مادرو مقصر ...

خب قبول نکن.مجبور نیستی.من مامانم قبول نمیکنه واقعا

والا ما نمیبریم.من الان دوسالو نیمه سینما ترفتم.کنسرتو قبلشم نمیرفتم خخخ

شما خوب میکنی واقعا . میدونی من حرفی که زدم همه بهشون برخورد ولی منظورم ادماییه که از قصد بی ملاحظگی میکنن و ارامش مردمو بهم میزنن . ولی بچه که عادیه گریه کنه

خودت فکر میکنی خیلی میفهمی؟ 😂 بیشتر از اینم انتظاری نمیره . بچه کوچیکو جای عمومی مثل سینما یا کنسرت ...

رفتی دوباره خوندی اومدی نظرت عوض شد😂

چیکار کنیم وقتی یکی نبره بسپردش بهت بره جای عمومی غر میزنی وقتی میری جای عمومی بچه میبینی غر میزنی میخوای دنیا رو از بچه ها پاک کنیم راحت شی؟

خب قبول نکن.مجبور نیستی.من مامانم قبول نمیکنه واقعا

چیکار کنم اخه؟ میاد میگه من جلوی درم بیا بچرو بگیر. جزمنم هبچکسو اینجا نمیشناسه

رفتی دوباره خوندی اومدی نظرت عوض شد😂 چیکار کنیم وقتی یکی نبره بسپردش بهت بره جای عمومی غر میزنی وق ...

شما به تفریحت برس کلا مثل اینکه توجیه نیستی