2777
2789
عنوان

بچه وق وقو

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 114 پست
تو دکتری ؟؟؟من نمیدونستم

پرستارم عسیسم😊

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره راست میگی من تو شرایطیم که واقعااا مجبورم تحمل کنم . خواهر بی عقل و ملاحظه من بچه خودشو دوستشو م ...

خب مسئولیت قبول نکن خواهرم 

اره سخته درسته خیلیم سخته مخصوصا واسه کسی که خودش بچه نداره اما خب طرز بیانت خوب و درست نیست

از اول میگفتی از گریه های دو تا بچه کلافه شدم هیچکس هم بهت چیزی نمیگفت که ناراحت بشی چون همه مادرها درک میکنن اما اومدی گفتی بچه وق وقو و بی ادب و اینا خب معلومه همه مادرها ناراحت میشن و بهت حرف میزنن

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
چه طرز صحبته شما تو خونتون به مادرتون میگین ننه؟ من بچه نمیخوام همین خواهر زاده و خواهر بیخیالم برای ...

خب پس فهمیدم از کجا داغووونی خخخخ

من خیلی وقته مردم.فقط زوری نفس میکشم
چکارمیکنه مگه؟چند سالشه؟ازبچه من شیطون تر ککسی هس یعنی

یکیشون سه سال و دوماهشه اون یکی دو سال و نیم . هر دوتاشون بی زبونن حرف نمیزنن فقط با جیغ و داد دستور میدن . ماماناشونم نمیذران از گل بهشون نازک تر بگی . اصلا بچه به این فجیعی کسی تو زندگیش ندیده

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 🌬️🌊 با افتخار گیاه‌خوار هستم🍃💚صلح از بشقاب ما آغاز می‌شود🍃 

خب پس فهمیدم از کجا داغووونی خخخخ

شما خیلی بی ادب تشریف داری فعلا که طرز بیان و شعور خودت داغونه میتونی تشریفتو ببری . من خودم بچه نخواستم ولی اگه داری پز میدی الهی سر خودت بیاد

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 🌬️🌊 با افتخار گیاه‌خوار هستم🍃💚صلح از بشقاب ما آغاز می‌شود🍃 

وای خداخخخخخ

😉

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

چرا باید به خاطر ادم وسواسی ای مثل شما خودمو از تفریح محروم کنم؟

وسواس یه شوخیه نابغه اره دیگه شما بچه داشتنو به چشم تفریح میبینین شما حالتونو کنید بچه هاتونم مغز مردمو پایین بیارن .

جووون

😘

یکیشون سه سال و دوماهشه اون یکی دو سال و نیم . هر دوتاشون بی زبونن حرف نمیزنن فقط با جیغ و داد دستور ...

خب تو که نمیتونی چرا مسیولیت قبول میکنی هاااا.اونم دوتا کوچیک باهم.منم که خودم یکی این سنی دارم نمیتونم

من خیلی وقته مردم.فقط زوری نفس میکشم
خب مسئولیت قبول نکن خواهرم  اره سخته درسته خیلیم سخته مخصوصا واسه کسی که خودش بچه نداره اما خب ...

راست میگی ولی واقعا اعصابم خورده دست خودم نیست . خواهرم اینجا جز من کسیو نداره خانوادمون شهرستانن مجبوره بیاره پیش من هرچند منم راضی نیستم