2777
2789
عنوان

بچه وق وقو

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 114 پست
چقدر بی ادبی اول با کفش بقیه راه برو بعد قضاوت کن و حرف بی ربط بزن

شما خودتو بزار جای دیگران که باید به خاطر بچه یکی دیگه سردرد بکشن . بی ادب هم خودتی مادر باید بچرو مدیریت کنه نه که یه بچه کل ادم بزرگارو

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 🌬️🌊 با افتخار گیاه‌خوار هستم🍃💚صلح از بشقاب ما آغاز می‌شود🍃 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما خودتو بزار جای دیگران که باید به خاطر بچه یکی دیگه سردرد بکشن . بی ادب هم خودتی مادر باید بچرو م ...

اسی ی وقتایی واقعا ادم از سر و صدا اذیت میشه ولی بچه هستن عزیزم ببین من تو محل کارم فک کن چند تا بچه باهم جراحی بی حسی میشن همشون باهم گریه میکنن بد سر و صدایی میشه واقعا نمیشه کار کرد ولی مجبوریم تحمل کنیم واسه همین اصلا دیگه عصبی نمیشیم.توام فک کن مجبوری شرایطو تحمل کنی

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

شما میتونستی به صورت محترمانه اینو به خواهرت بگی که ناراحت هستی نه اینکه بیای اینجا رو اعصاب بقیه بر ...

بقیه چرا باید بهشون بربخوره؟ اینکه ادما بچشونو جمع کنن و مدیریت کنن که اعصاب دیگرام بهم نریزه رو هر کی بچه دار میشه باید بدونه نه که من غریبه بخوام به کسی بگم که حالا ناراحت بشه یا نشه . واقعا که . ضمناً به خواهرم هم گفتم شما نگران نباش . فقط ملاحظه مردمو کن کنسرت و سینما نبرش جای اینکه بهت بربخوره

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 🌬️🌊 با افتخار گیاه‌خوار هستم🍃💚صلح از بشقاب ما آغاز می‌شود🍃 

ها

هیچی گفتم بیای 

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

چرا مگه دروغ میگم . مطمئنم من تنها کسی نیستم که از بی ملاحظه بودن بعضی مادرا کلافه میشم

فوق تخصص وسواس فکری خودت ننه شدی یا نه هنووووز؟

من خیلی وقته مردم.فقط زوری نفس میکشم

ساغر جون کاربریامونو دوس داریم یادت باشه

اسی ی وقتایی واقعا ادم از سر و صدا اذیت میشه ولی بچه هستن عزیزم ببین من تو محل کارم فک کن چند تا بچه ...

اره راست میگی من تو شرایطیم که واقعااا مجبورم تحمل کنم . خواهر بی عقل و ملاحظه من بچه خودشو دوستشو میاره میده دست من خودشون میرن دور دور تر و خشک کردن دوتا بچه کوچیک میمونه با من . بعدشم که گریه میکنن و بهونه مادرشونو میگیرن هیچ کاری نمیتونم کنم . وقتیم خودشون بالا سر بچن با نبودشون فرقی نداره از بس بیخیالن 

شما خودتو بزار جای دیگران که باید به خاطر بچه یکی دیگه سردرد بکشن . بی ادب هم خودتی مادر باید بچرو م ...

شما خودتو بذار جای مادر اگه میتونی مدیریت کنی دست به کار شو.بچه خواهرته دیگه غریبه که نیست

ولی تا بچه دار نشی این چیزا رو نمیفهمی

تو سن شما گستاخ بودن طبیعیه واسه همین ناراحت نمیشم😊

چه طرز صحبته شما تو خونتون به مادرتون میگین ننه؟ من بچه نمیخوام همین خواهر زاده و خواهر بیخیالم برای هفت پشتم بسه

اره راست میگی من تو شرایطیم که واقعااا مجبورم تحمل کنم . خواهر بی عقل و ملاحظه من بچه خودشو دوستشو م ...

اینا که بچه هستن نه گفتن رو بلد شو.چیزی ک باعث میشه به هم بریزت رو یاد بگیر بگی نه

بامزه بود.خخخخخ اسی حالش خوب نی خخخ

تو که خوبی برو راهنمایی خواستم نه یکی عین تو