2777
2789
عنوان

بچه وق وقو

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 114 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه مادرش که متوجه میشه! میتونه ارومش کنه لااقل شما که عجیب تری

خوده مادر از توی غریبه ناراحت تر و معذب تر هست.پس الکی حرف نزن

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
نه دیگه منتها همیشون دلیل دارن تو خونه سروصدا میکنن میگن بچس بیرون رو مخ ادم میرن میگن اوردیم بیرون ...

امروز از دست بچه خواهرم سه تا قرص خوردم . اره بچس دیگه بچه گریه میکنه

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 🌬️🌊 با افتخار گیاه‌خوار هستم🍃💚صلح از بشقاب ما آغاز می‌شود🍃 

نه مادرش که متوجه میشه! میتونه ارومش کنه لااقل شما که عجیب تری

فکر کنم تا به حال بچه به عمرت ندیدی 😃

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
نه دیگه منتها همیشون دلیل دارن تو خونه سروصدا میکنن میگن بچس بیرون رو مخ ادم میرن میگن اوردیم بیرون ...

خب واقعا فکر میکنی بچه میفهمه؟

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
خوده مادر از توی غریبه ناراحت تر و معذب تر هست.پس الکی حرف نزن

رو رو برم . بعضی مادرا اصلا براشون مهم نیست حالا شما بخودت نگیر که برات مهمه

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 🌬️🌊 با افتخار گیاه‌خوار هستم🍃💚صلح از بشقاب ما آغاز می‌شود🍃 

فکر کنم تا به حال بچه به عمرت ندیدی 😃

شما جای خودت فکر کن . بچه خواهرم همرو عاصی کرده

خب واقعا فکر میکنی بچه میفهمه؟

منم گفتم دلیل دارن

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                
شما جای خودت فکر کن . بچه خواهرم همرو عاصی کرده

خب چیکارش کنه مادرش بنظرت؟

بچه که متوجه نیست اما احتمالا شما بیشتر متوجه نیستی 

من بیشتر از اون مادر بی ملاحظه که بچرو ول میکنه به امان خدا که گریه کنه متوجهم شما خیالت راحت باشه

میخوای خب خفش کن عجبا 

هر راهکاری میدی برای بچه خودتم در نظرش بگیر عزیزم . مادر باید درست بچرو بار بیاره نه غریبه 

هر راهکاری میدی برای بچه خودتم در نظرش بگیر عزیزم . مادر باید درست بچرو بار بیاره نه غریبه 

باشه شما حرف بعدیتم درسته 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

@saghar26a  

بیا ببین بچه ها چرا جیغ میزنن

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.