2777
2789
عنوان

بچه وق وقو

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 114 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط جمله معروف که انشالله خودتم بچه دار بشی ببینم میتونی جلوشو بگیری یا نه😐

من بچه دار نمیشم چون نه اعصابشو دارم نه اعصاب کسیو میخوام خورد کنم

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 🌬️🌊 با افتخار گیاه‌خوار هستم🍃💚صلح از بشقاب ما آغاز می‌شود🍃 

انشالله بچه دار شدی میفهمی .فرق ادم بزرگ با بچه همینه که اون نمیفهمه ولی بزرگ میفهمه.الان شما واقعا میتونی بفهمی که بچه اس و نمیشه کاریش کرد؟

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

عزیزم وق وق رو برا سگ بکار میبرن. اون نق نقه من ک بچم نق نقو نیس  ولی انشالله خودت بچه دار میشی. درکت میره بالاتر... 

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
چرا مگه دروغ میگم . مطمئنم من تنها کسی نیستم که از بی ملاحظه بودن بعضی مادرا کلافه میشم

می دونی کی بیشتر از همه کلافه میشه از جیغ و گریه یِ بچه تو فضایِ عمومی؟

قطعا مادرش!

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.

بی ملاحظگی مادرا توجیه نداره توقع دارن هیش کی هیچی ب تحفه شون نگه از اونورم بچه هرکاری خاس بکنه 

ی عده ام ی گوشه فقط ایراد بگیرن یا عقد کل بازی درهرصورت بحث بیفایدس باهر دو گروه

انسانیتی نیست وقتی کار انسانها کشتن بچه هاست
چرا مگه دروغ میگم . مطمئنم من تنها کسی نیستم که از بی ملاحظه بودن بعضی مادرا کلافه میشم

راستی اسی بچه ادم که وق نمیزنه یا غر میزنه یا نق

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

زبان قاصره فقط اینو بدون که سگ وق وق میکنه نه بچه... 

اون واق واقه 😑 اصل مطلبو ول کردی چسبیدی به این

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 🌬️🌊 با افتخار گیاه‌خوار هستم🍃💚صلح از بشقاب ما آغاز می‌شود🍃 

نه دیگه منتها همیشون دلیل دارن تو خونه سروصدا میکنن میگن بچس بیرون رو مخ ادم میرن میگن اوردیم بیرون راحت باشه.منم کلافه میشم ولی به هرکی بگی دقیقا همین حرفه بچس دیگه رو تحولیت میده

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                
مگه بچه متوجه میشه که کجا گریه کنه کجا نکنه چه ادم عجیبی هستی تو

نه مادرش که متوجه میشه! میتونه ارومش کنه لااقل شما که عجیب تری