2777
2789
عنوان

بچه وق وقو

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 114 پست
چیکار کنم اخه؟ میاد میگه من جلوی درم بیا بچرو بگیر. جزمنم هبچکسو اینجا نمیشناسه

بگو ای وای منم بیرونم.ادامه دادبگو نمیتونم نگهشون دارم.تمام.یه مدت قهرمیکنه بعد خوب میشه

من خیلی وقته مردم.فقط زوری نفس میکشم
حالا تیمی که نق نق میکرده چند وقتشه؟ 

سه سالشه ولی چون زبون باز نکرده همش جیغ میزنه مامانشم عیننن خیالش نیست

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 🌬️🌊 با افتخار گیاه‌خوار هستم🍃💚صلح از بشقاب ما آغاز می‌شود🍃 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره واقعا نه تجربه دارم نه حوصله بچه خودمم نمیگم تقصیر بچست بچه که نمیفهمه بیشتر از بچه مادرو مقصر ...

💕💕❤❤

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
سه سالشه ولی چون زبون باز نکرده همش جیغ میزنه مامانشم عیننن خیالش نیست

خودت چندساله؟ 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
بگو ای وای منم بیرونم.ادامه دادبگو نمیتونم نگهشون دارم.تمام.یه مدت قهرمیکنه بعد خوب میشه

راست میگی دیگه واقعا نمیکشم حتما ایندفعه یجوری از گرفتن بچه سرباز میزنم . انقدر بچش اذیتم میکنه گاهی اشکم درمیاد . ولی خواهرم بجای اینکه زحمتامو ببینه کافیه بچش اتفاقی جلوی من گریه کنه . پدرمو درمیاره که چرا به بچه من حرف زدی یا دعواش کردی .  

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 🌬️🌊 با افتخار گیاه‌خوار هستم🍃💚صلح از بشقاب ما آغاز می‌شود🍃 

قهر کنه بهتره تا تو با عصاب خراب بچه خاشو بگیری.بزار بفهمه مسیولیت مادری یعنی چه‌بزارتشون مهد اصن

اره والا به من چه اصلا

راست میگی دیگه واقعا نمیکشم حتما ایندفعه یجوری از گرفتن بچه سرباز میزنم . انقدر بچش اذیتم میکن ...

خب پس خواهرتم قدرتو نمیدونه چندباربهانه ها الکی بیار تا اونم مجبوربشه سربندازه به زندگی خودش.بزار مجبورشه خودش از پس خودش بربیاد.یه باربگو بیرونم.اوند صدا نکن درم بازنکن.یه باربگو دارم میرم دانشگا تا عصر کلاس دارم و...

خب پس خواهرتم قدرتو نمیدونه چندباربهانه ها الکی بیار تا اونم مجبوربشه سربندازه به زندگی خودش.بزار مج ...

حتما اینکارو میکنم . مرسی از راهنماییت♥️⁩⁦🙏🏼⁩

۲۴

بچشو قبول نکن 

بگو بچت سازگار نیست

عصبی بارش آوردی 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

بچه ی منم سه ماهشه 

خیلی دلش دردمیگیره 

امشب اومدم خونه ی مادرشوهرم انقدر دلشون تنگ شده بودولی کامل احساس میکنم از چشمشون افتاد 

حتما اینکارو میکنم . مرسی از راهنماییت♥️⁩⁦🙏🏼⁩

دفعه بعدی هم که تاپیک میزنی دنبال دعوا و بی احترامی نباش از اولش‌عصبانیتو کنترل کن.قربانت

بچه ی منم سه ماهشه  خیلی دلش دردمیگیره  امشب اومدم خونه ی مادرشوهرم انقدر دلشون تنگ شده ...

نه بابا سه ماهه .عصبی میشن ولی از چشم نمیفته که

نه بابا سه ماهه .عصبی میشن ولی از چشم نمیفته که

دیگه خدا میدونه 

یکی تو فامیلمون تازه زایمان کرده 

هی میگفتن بچه ی اون انقدر آرومه، خوبه