2777
2789
عنوان

خیانت شوهر 😓😱😥😭

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 21 پست

من یه راهنمایی خیلی خوب بهت بگم.

قبل ازدواج تو دوره های دکتر فردین فر شرکت کن واقعا خوبه

من بعد ازدواج تو دوره های همسرداریشون شرکت کردم.اونجا راجب همه چیز حرف میزنن. گوش کنی صوتی هاشونو واقعا درک میکنی که چی گفتم. دوره مجردی قبل از ازدواج هست. دوره همسرداری .دوره فرزند پروری.دوره خیانت. هیچوقت زنا هم بی تقصیر نیستن

اینجا برا بازدید هزار دروغ میگن به اطرافت مراجعه کنی بیشتر نتیجع میگیری تا اینجا

پر بازدیدی چ سودی داره 

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم این موضوع در مورد همه ی مردا صدق نمیکنه، ولی کسی که ذاتش خرابه، خرابه ودرست نمیشه، حالا میخواد زیباترین زنو هم داشته باشه، ولی خیانت میکنه، و هستن مردایی که با وجود داشتن زن معمولی دنبال این کارا نیستن 

بچه هانظرتون روبگید شوهرم زنای خارجی با شورت وسوتین فالوو لایک کرده بودزن ایرانی تاب وشلوارک  

ب نظرتون چرا دوستم نداره یا ازبدنم خوشش نمیاد چ میدونم هزار افکارمیزنه بسرم 

ای خدا این چه حرفیه میزنی واقعا این همه مرد خوب زیاده فقط همون خیانت کاراش که همش دربارشون تاپیک میزنن به چشممون میخوره آدم خودش پاک باشه مطمئن باش یه آدم پاک هم گیرش میاد من خیلی به این اعتقاد دارم

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت....چیه تو ایران زندگی میکنی توقع داری همه چی بر وفق مرادت باشه؟😐
بچه هانظرتون روبگید شوهرم زنای خارجی با شورت وسوتین فالوو لایک کرده بودزن ایرانی تاب وشلوارک &n ...

وااایییی بهش بگو خوشم نمیاد اینارو فالوو کنی

خدا کنارمه😇