2777
2789
عنوان

خیانت شوهر 😓😱😥😭

757 بازدید | 21 پست

سلام

خانما من مجردم از وقتی عضو نی نی سایت شدم انقدر تاپیک خیانت از شوهر دیدم و چیزایی دور و برم دیدم که دلم نمیخواد ازدواج کنم.دیگه اعتمادم از دست رفته و فک میکنم همه مردا خائنن 🙁 

ب نظرتون خیانت کردن تو ذات مرداس یا ما با رفع نیازاشون و مهر و محبت نسبت بهشون میتونیم جلوگیری کنیم از خیانتشون؟ 

خدا کنارمه😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیگم ک دیدگاهت عوض شه ولی ربطی ب رفع نیازهاشون نداره مردای خائن کثیف و مریضن

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

آرزو می کنم خورشیدِ زندگی ات را پیدا کنی و تمام ثانیه هایت از نور امید و عشق ، روشن شود ، ابرهای ماتم از آسمان دلت ، کنار بروند و درختانِ لبخند و آرامشت ، بار دیگر ، جوانه بزنند .
آرزو می کنم که دیگر ، هیچ آینه ای چشم های خیس و بغض های عمیق و چانه های لرزانِ تو را نبیند و هیچ پنجره ای شاهدِ دلْ گرفتگیِ روزها و شب های تو نباشد ،
از فرط اشتیاق ، اشک بریزی و از شوقِ داشتنِ کسانی که بیشتر از هرکسی تو را دوست دارند ؛ بخندی و به یُمن حضورشان ، شاد باشی .
آرزو می کنم شب هایت را با لبخند و امید بخوابی و صبح هایت را با انگیزه و عشق ، آغاز کنی و با بهترین حالِ ممکن به استقبالِ بهترین حادثه ها و عزیزترین آدم های زندگی ات بروی .
آرزو می کنم خورشیدِ جهانت را پیدا کنی و ناگهان ، همه چیز ، همانگونه شود ، که تو دوست داری ،
همانگونه که مدتهاست ، آرزویش را داری ...

نه عزیزم همه مردا اینجوری نیستن مردای اطراف من که همه پاک و اهل زندگین من جمله شوهرم ، برادر شوهرام ، پدر شوهرم ، پدرم و برادرام ، از قدیم میگن ذات آدما باید خوب باشه کسی که لقمه حروم خورده باشه قطعا ذات خوبی نداره .

😔

عزیزم از ده مورد شاید دو موردش خیانت کنه مگه ما خودمون اطرافیانمونو ندیدیم پدرامون خیانت کردن به مادرامون؟ برادرامون به زناشون خیانت کردن؟ تو فامیل مردارو ببین با هم مقایسه کن همه جور مردی هست همینجور ک همه جور زنی هم هست خیلی از زنا هم خیانت میکنن این دلیل میشه ما بگیم همشون خیانتکارن؟ بنظرم نی نی سایتو ترک کن اینجا واقعا واسه یه سری مخربه

همش چِرته زندگیتو بکن. اینجا هزارتا کله هست ک هرکدوم یه نظری دارن و مشکل! اصلا جای مناسبی نیست حتی برای مطرح کردم سوال های بارداری و... خواهشا مخالفی ریپلای نکن حوصله ندارم 

من یک دخترِمحجبه-چادری-خدایی-اهل نمازهستم که به هیجعنوانمذهب روقبول ندارم واصلامذهبی نیستم