2777
2789
عنوان

انتقال

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 52 پست

من نذر کردم خدا اگه دو قلویی ک خودش بهم حس مادر شدنشونو ۳ روز پیش داد برام بمونن وبسلامت  بدنیا بیان  بعد از زایمانم تو همین نی نی سایت زن و شوهرایی رو پیدا کنم ک‌نیازمند تخمک اهدایی هستن و جنینامو اهدا کنم ب چن نفر تا چراغ خونشون روشن بشه و

الههی  مامان توپولو ایشاااااله خدا بهت نی نی توپولو هم بده کلللی عشق کنی من ک‌عاشق نی نیای توپو ...

آخیییی الهی دورت بگردم که انرژی مثبت میدی . 

واییی منم نینی تپل دوست دارم 😁

توپولی زیادم خوب نیست آدم و خجل میکنه 😶😶😶

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخیییی الهی دورت بگردم که انرژی مثبت میدی .  واییی منم نینی تپل دوست دارم 😁 توپولی زیادم خوب ...

فداااا سرررت مهم اینه ک‌همسرت دوست داشته و تو انتخابش بودی حرف مردم  و اظهار نظراشون ک ک هییییییییچ وقت مهم نیست

بعد اون گرید آ ک‌خوب بود انتقال ندادین؟؟؟

چرا انتقال دادم منفی شد 😢روز اول محرم انتقال دادم و روز عاشورا پریود شدم .....از روز ۴انتقال لکه بینی پیداکردم و به زور شیاف نگهش داشتم 

چرا انتقال دادم منفی شد 😢روز اول محرم انتقال دادم و روز عاشورا پریود شدم .....از روز ۴انتقال لکه بی ...

اللللهی قشنگگگگ میفهمم اون لحظه ک پریود شدی چ حالی داشتی بارهاااا تجربش کردم حتی اون لحظه نمیتونستم گریه کنم فقط سکوت میکردم اما بخاطر زندگیم و همسرم سریع خودمو جمع و جور میکردم و بازم تو راه دکترم دوییدم تا ک‌الان اینجام و بازم انتظار مثبت شدن جواب ازمایش.....

اللهی چقدر دیر بعضی از اقایون یه خرده تو این راه صبرشون کمه من تنها چیزی ک خدا خودش کمکم کرد این بود ...

الهی خدا خیرش بده الهی تنش همیشه سلامت باشه سایه اش بالای سر خودت و بچه هات انشاالله ..همسر من اصلا همکاری نمیکنه . از بیمارستان و دکتر وحشت داره 

الانم خوم میخوام برم فقط فکر کنم دو سه بار باید بیاد خدا کنه همونم بیاد غر نزنه🤣🤣

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
الهی خدا خیرش بده الهی تنش همیشه سلامت باشه سایه اش بالای سر خودت و بچه هات انشاالله ..همسر من اصلا ...

الههههی فدای دعای قشنگت الهههی ک خدا همسر گل شما رو هم‌برات حفظ کنه و ب زودی بشه بابای بچت 😍😍

ناراحت نباش منم  ی دوست دارم همسرش اصلااا حوصله دکتر نداره ب همسرم ک نگاه میکنه میگه سحر فقطط خدا ب همسرت و مهربونیاش نگاه کنه ک چند ساله پا ب پات تو راه دکتره 

من نذر کردم خدا اگه دو قلویی ک خودش بهم حس مادر شدنشونو ۳ روز پیش داد برام بمونن وبسلامت  بدنیا ...

عزیزم فدای قلب پاکت . ❤

عزیزم فدای قلب پاکت . ❤

من باید گوشیمو بزارم کنار براااام خیللی دعا کنین ک ازمایشم مثبت بشه و برا همتون از تههه دلممم دعا کنم برا همه کسایی ک مث خودم تو انتظارن چن ساله انشااااله بیام خبر بارداریمو بدم اینجا  التمااااااس دعاااااا

الههههی فدای دعای قشنگت الهههی ک خدا همسر گل شما رو هم‌برات حفظ کنه و ب زودی بشه بابای بچت 😍😍 نار ...

قربونت برم من . همسرم واقعا بابای خوبی میشه ولی نمیدونم چرا براش تلاش نمیکنه گامبو خان 😁😁

من میرم انشاالله جواب بده توکل به خدای مهربون . 

تاپیک و ذخیره میکنم بیایم به هم خبر بدیم

آهان راستی به نظرت دفعه اول که میخوام برم پاک باشم بهتره یا تو پری برم؟

من باید گوشیمو بزارم کنار براااام خیللی دعا کنین ک ازمایشم مثبت بشه و برا همتون از تههه دلممم دعا کن ...

آره فدات شم گوشی اصلا خوب نیست 

الهی خدا نگهدار خودت و بچه هات باشه 

از حالت بهمون حتما خبر بده 

اومدی لایکم کن بیام ببینم  عکس سونوی بچه های نازت و ... 

اوخیییی 😀😀😀😀😀

قربونت برم من . همسرم واقعا بابای خوبی میشه ولی نمیدونم چرا براش تلاش نمیکنه گامبو خان 😁😁 من میرم ...

ای جوووون مهربووونم هر دکتری ک مد نظرته قبلش وقت بگیر چن روز قبل پریوویت برو عشقم اما من بعنوان کسی ک‌چن سااال تو این راه بودم و پیش مثلا بهترین دکترا رفتم ب نظرم بعد خدا ک‌همه چیزززه نصر واقعاااا بی نظیره دکتریه ک تشخیصش خوبه هر چی باشه رک میگه بهت