2777
2789
عنوان

انتقال

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 52 پست
ببین راستش من یکم توپولم بیشتر انگار خجالت میکشم 😕 همش میگم بعد عمل چی میشه کجا بیهوش میشم کجا بهو ...

الههی  مامان توپولو ایشاااااله خدا بهت نی نی توپولو هم بده کلللی عشق کنی من ک‌عاشق نی نیای توپولوامممم 

عزیزم این چیزا خجالت نداره یکی لاغر یکی تپل اتفاقا توپولوهاا خیلیم دوس داشتنین اینجوری هیچ وقت نگو

گلم من ۱۳ ساله ت  این راهم بارهااا امیدم نا امید شد و گفتم حتما خدا صلاح ندونسته اما باز محکم ت ...

عزززیز دلم از ته قلبم دعا میکنم مامان شده باشی 😗😗

منم ده ساله ولی همسرم تازه راضی شده برم برای درمان 

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم من مریض دکتر نصرم ۵ تا شماره بهم داد گفت با این خانما هماهنگ بشین ک واسطه هستن من با خانم غفاری ...

خداخیرش بده واقعا ....انشاالله بحق امام حسین بچه داربشی ...

مشکلتون چی بود؟

منم ۸ساله ازدواج کردم و ۵ساله اقدامم بی فایده ای وی اف هم کردم از ۵تا تخمک فقط دوتا جنین بی کیفیت شد ک اونم نگرفت ...الانم هزینه هاش برام زیاده دیگه نمیتونم از اول شروع کنم 😭

عزززیز دلم از ته قلبم دعا میکنم مامان شده باشی 😗😗 منم ده ساله ولی همسرم تازه راضی شده برم برای در ...

اللهی چقدر دیر بعضی از اقایون یه خرده تو این راه صبرشون کمه من تنها چیزی ک خدا خودش کمکم کرد این بود ک‌همسرم پا ب پاااام اومد و تو بدترین شرایط اخ نگفت فقط از خدا میخواام منو اینبار پیش همسرم شرمنده نکنه 

خداخیرش بده واقعا ....انشاالله بحق امام حسین بچه داربشی ... مشکلتون چی بود؟ منم ۸ساله ازدواج کردم ...

خانمی من اگه بدونی چ دکترایی رفتم چه هزینه هایی کردم ک‌نگم برات ۴ سال فقط صارم رفتم با ده هزااار جور ازمایش جور وارجور اما پیش دکتر نصر ک رفتم رک بهم گفت خانم تخمک کیفیت نداره پوچ میشه باید اهدایی بگیری خودتو معطل نکن واقعا هم من تو تمام این سالا خودمو معطل کردم ک باز میگم خواست خدا بود حتما و برام نخواسته بود من تخمکم توی سونو خوبه نرماله اما ب ازمایشگاه ک برسه پوچ میشه کیفیت نداره مثلا سری قبل ۱۴ تا تخمک ازم گرفتن ۳ تاش جنین شد اونم بی کیفیت اولین بار ۲۰ تا تخمک ازم گرفته بودن ۳ تاش جنین شد اونم بی کیفیت

خداخیرش بده واقعا ....انشاالله بحق امام حسین بچه داربشی ... مشکلتون چی بود؟ منم ۸ساله ازدواج کردم ...

واقعا بهت حق میدم هزینه ها واقعاااا سر سام اوره اما مجبوریم زندگی بی بچه واقعا زن تنهاست من از ۱۷ سالگی تو این راهم تا الان ک ۳۰ سالم شد کفش اهنین پوشیدم تو این راه فقطط امیدم اینه دیگه اخرای انتظارم باشه و خدا اینبار جواب صبرمو بده

خانمی چرا تخمک اهدایی گرفتی؟

چون تخمکام توی ازمایشگاه جنین شناسی بی کیفیت و پوچ بود و ب طور طبیعی هم هیچ وقت باردار نمیشم اسپرم شوهرمم عالیه از نظر پزشکی 

هیییییچ کسم جز خودمو شوهرم نمیدونه تخمک اهدایی گرفتم شوهرم ک حتتتی یکبارم حرفشم نزده ک تخمک اهداییه چون واقعا هم بچه های منن 

خانمی من اگه بدونی چ دکترایی رفتم چه هزینه هایی کردم ک‌نگم برات ۴ سال فقط صارم رفتم با ده هزااار جور ...

اخه من ی مشکل دیگم که داریم شوهرمم مشکل دی اف ای و مورفولوژی و تحرک داره 😢 من تنبلی تخمدان دارم کلا ۹تا فولیکول بود که ۵تا تخمک گرفتن و اون ۵تاهم بخاطر مشکل خودم و شوهرم جنین با کیفیت نداشتم 😭

واقعا بهت حق میدم هزینه ها واقعاااا سر سام اوره اما مجبوریم زندگی بی بچه واقعا زن تنهاست من از ۱۷ سا ...

انشاالله سال ۱۴۰۰واست بهترین سال بشه با دنیا اومدن بچهات😍 واقعا راه سخت و پرهزینه ای هست و هیچکسی هم ادمو درک نمیکنه 

چون تخمکام توی ازمایشگاه جنین شناسی بی کیفیت و پوچ بود و ب طور طبیعی هم هیچ وقت باردار نمیشم اسپرم ش ...

منم تاحالا طبیعی باردار نشدم ولی نمیدونم دلیل اصلیش منه یا شوهرم😭

انشاالله سال ۱۴۰۰واست بهترین سال بشه با دنیا اومدن بچهات😍 واقعا راه سخت و پرهزینه ای هست و هیچکسی ه ...

آخ ک الهههی امینننن انتظار واقعااا سخته ماها راضی هستیم ب رضای خدا اما انشااااله خداااا ب زودددی زوددد تا سال جدید پیش رو حس مادر شدن و بهمون بده 

منم تاحالا طبیعی باردار نشدم ولی نمیدونم دلیل اصلیش منه یا شوهرم😭

منم هیچ وقت طبیعی باردار نشدم منم سالای اول دکترا میگفتن هم خودم سالمم هم همسرم اما ب ای وی اف ک رسیدم فهمیدن مشکل از بی کیفیتی و پوچی تخکمای منه 

قربون دل مهربونتون انشااااله خدا برا هممون بخواد طعم شیرین مادر شدن و ب هر زنی بده

عزیز دلمی   . ❤انشاالله 

واقعا شیرین ترین لذت دنیا مادرشدنه 

الهی قسمت همه بشه 

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
یکبار مراحل تخمک کشی و انجام دادی ک جنین تشکیل نشد؟؟

اره عزیزم ۹تا فولیکول و ۵تا تخمک داشتم و بعد۴تاش جنین شد ولی بیکیفیت بودن و همون وقت ی جنین ها ازبین رفت و ۳تا فریز شد و بعد که از فریز دراومد یکی گرید آ بود یکی سی ...