روز ۲۸ پریودم هست.. خط کمرنگه.. خیلی کم رنگ.. بدون نور هم دیده میشه. فقط چون گوشیم خوب نیس خیلی عکس خوب نشده.. چند لحظه صب کنین عکس بذارم. نشد همه رو تو یه پست بذارم
از خدا می خوام که به منو همسرم فرزند سالم و صالح عنایت کنه. دوست داشتی واسم صلوات بفرس شاید صلوات تو اثر کرد
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
تو عکس مشخص نیس،اگه از نزدیک یه هاله خیلی کمرنگ میبینی میتونی امیدوار باشی،روز موعدت بزن انشالله مثبت میشه،بی بی چک منم دو روز قبل موعد خیلی خیلی کمرنگ بود
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
این عکسا که منفیه. ولی بزار از موعدت بگذره بعد بزن. شایدم خیلی زود زدی من اصولا میزارم چند روز از موعد بگذره بعد میزنم.
یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...