2777
2789
عنوان

بچه خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شوهرت حق داره این حرف شما دقیقا اسمش میشه فضولی و چیز دیگه ای نمیشه گفت بعدشم بچه ها تو سنین کم توهمات فانتزی دارن که پدر و مادر اصلا روحشون خبر نداره در کل ربط این قضیه رو به شما نفهمیدم 🤔😑

شاید حس کرده داری فضولی میکنی یا اتو گرفتی که بکوبی سر شوهرت. که اینقدر عصبی شده.  ولی در کل ه ...

دقیقا تجربه فوق العاده ای شد برام

من چون شوهرم هرچی ببینه از خانوادم با خنده میگه منم جدی نمی گیرم می خندم باهاش

ولی چون اولین بارم بود فهمیدم شوهرم حساس تر از منه حتی به شوخی نباید از خانوادش چیزی بگم

عزیزم شوهرت حق داره این حرف شما دقیقا اسمش میشه فضولی و چیز دیگه ای نمیشه گفت بعدشم بچه ها تو سنین ک ...

خب من اصلا از شوهرم نپرسیدم که این بچه اینجوری گفته خبریه؟

من فقط نقل قول کردم که بلاچه داشت اینجوری میگفت اصلا قصد بدی نبود یهو عصبی شد حتما حرف کشیدی دیگه😐

فقط یه جوری پیش خواهرشوهرت بگو اصلا خوب نیست ادم پیش بچه دعوا کنه بچه الگو برمیدازه ولی اصلا نفهمون ...

اصلا نمیگم بیخیال به من چه

من اصلا نمیخوام دخالت کنم زندگی خودشونه

رفتاز شوهرم عصبی بود ناراحت شدم

خب من اصلا از شوهرم نپرسیدم که این بچه اینجوری گفته خبریه؟ من فقط نقل قول کردم که بلاچه داشت اینجور ...

گلم از من به شما نصیحت هیچگونه حرفی رو چه از خانواده ی خودت چه خانواده ی همسرت حتی به صورت نقل قول به شوهرت نگو 😊

من خواهرشوهر نشدم هنوز... ولی الان به این نتیجه رسیدم که انقد میگن خواهرشوهر اله، مادرشوهر بل... اینطوریام نیست... آخه عروس انقد . . . . . . 

چیکار داری که به شوهرت گفتی آخه، تازه با خندههههههه؟؟؟

خودت با شوهرت هیچوقت بحث نمیکنی؟؟؟

اینجور کارا، یروزی، یجایی، خفت میکنه ادم و، سر آدم میاد...

امیدوارم واسه هیچکی پیش نیاد..

خیلی کار بدی کردی حرف خونه کس دیگیو گفتی به همسرت ،،بچه ها توهم زیاد دارن حالا شما چرا خوشحالی

من واسه چی خوسحال باشم؟ اومدیم خونه حرف از شلوغی های بچه ها شد مابین حرفها اینو گفتم اونم عصبی شد

من خواهرشوهر نشدم هنوز... ولی الان به این نتیجه رسیدم که انقد میگن خواهرشوهر اله، مادرشوهر بل... این ...

صحبت از شلوغی های بچه ها شد منم خیلی بچه خواهرشوهرمو دوست دارم گفتم کوچولوی شیطون میگه مامان و بابام دعوا میکنن واسه همون عروسکهامو دعوا میکنم

به تمسخر نگفتم که

ولی تجربه خوبی گرفتم که حتی اگه از بچه ها هم چیزی دیدم به طوهرم نگم

مثلا شوهر من بچه برادرمو میبینه میگه عین داداشته آب زیر کاه

یا مثلا میگه خیلی لوسش کردن

اینا رو به خنده هم میگه

منم میخندم میگم شاید اینطوره

شوهر من دلش از جای دیگه پر بوده

عزیرم دیگه اینجور چیزارو نگو بجهنم که اختلاف دارن شما خودتو خراب نکن این بشه برات تجربه

اصلا هیچی از بچه هم نمیگم

حتی حرفهای معمولیشو 

حساس بوده من خبر نداشتم

خودش متقابلا همه چی به بچه برادرم میگه من اصلا به عین خیالمم نیست

یا دلش از جا دیگه پر بوده

یا واقعا اختلافی دارن که نمیخواد من بدونم