2777
2789
عنوان

بچه خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 51 پست
واش کن شوهرت اگ فک کنم فکر کرده داره کنجکاو میکنی. بعد بچه ها خیلی خیالبافن 

ازه منم همین فکرو میکنم چون فقط با خنده به شوهرم گفته اینجوری داشت میگفت اصلا منظور بدی نداشتم که

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرت برخوردش خوب بوده. چون به شما ربطی نداره. بعدشم نیازی نیست همه حرفها رو به شوهر زد

خیلی عصبی شد در اون حد عصبی بی مورده

جدی میگفت به ما ربطی نداره

چون من با خنده تعریف کردم که اینجوری میکفت

ازه منم همین فکرو میکنم چون فقط با خنده به شوهرم گفته اینجوری داشت میگفت اصلا منظور بدی نداشتم که

اره سعی کن طوری رفتار نکنی همسرت فک کنه فضولی یا خوشحالی یا زندمی خواهر شوهرت برات مهمه

اره سعی کن طوری رفتار نکنی همسرت فک کنه فضولی یا خوشحالی یا زندمی خواهر شوهرت برات مهمه

اره واقعا برام تجربه شد اصلا هرچی شد به شوهرم نگم

حالا شوهرم بچه بزادرم هرچی بگه فوری میاد میکه بچه اینجوری میگفت من اصلا جدی نمی گیرم

فک کنم دلشم از حای دیگه پر بود

خب منم کاری ندارم اصلا شوهرم الکی عصبی میشه

چه نیازی بوداصلا به شوهرت بگی عزیزم.

مردوزنیه دیگه بچه هاهمش فضولن وحرف زیادکن😁

مردم این زمانه بره راباگرگ میخورند، گریه راباچوپان می کنند!!!!!

فقط یه جوری پیش خواهرشوهرت بگو اصلا خوب نیست ادم پیش بچه دعوا کنه بچه الگو برمیدازه ولی اصلا نفهمون که حرفت به اونه

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
خیلی عصبی شد در اون حد عصبی بی مورده جدی میگفت به ما ربطی نداره چون من با خنده تعریف کردم که اینجو ...

شاید حس کرده داری فضولی میکنی یا اتو گرفتی که بکوبی سر شوهرت. که اینقدر عصبی شده. 

ولی در کل هر حرفی رو که فهمیدین از خانواده شوهر نیازی نیست که به شوهر گفته بشه

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....