2777
2789

دلم خاااس

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی که دخترم خندید دیگه شادم😊 من عاشق پیشرفتم😍 عاااشق هیجان😍 عاااشق شیرینی پزی😍 دوست دارم زبانم فول شه😍 رانندگیم حرفه ای شه😎😛 عاااشق کمک کردن به بقیه ام😍 من خیییلی آرزوها دارم😀 من به همش میرسم چون شااادم، حالا تویی که اینارو خوندی یه لبخند گشاااد بزن😉 آفرین الان خوشکلتر شدی😀😚❤بخند عزیزم فراموووش شه دردات😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طرز تهیه پلیز😭

من پادری وگلدوزی میفروشم                    اگه خواستی درخواست دوستی بده توضیح بدم. گلدوزی هم میفروشم.                               اینکه من پادری میفروشم نشان دهنده اینه که من میخوام مستقل باشم👑😍     اگه باهام مخالفی لطفا ریپ نکن چون انگونه ادب خودت فاش میشود.               اقایون درخواست دوستی ندن تو تاپیکام نیان😑من لایک ندوست ریپ دوست😍کاربری قدیمم ترکیدن این کاربری برای دونفره 

نوش جونتون😍 پودر کاکائو من انقد تیره نمیکنع😣

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی که دخترم خندید دیگه شادم😊 من عاشق پیشرفتم😍 عاااشق هیجان😍 عاااشق شیرینی پزی😍 دوست دارم زبانم فول شه😍 رانندگیم حرفه ای شه😎😛 عاااشق کمک کردن به بقیه ام😍 من خیییلی آرزوها دارم😀 من به همش میرسم چون شااادم، حالا تویی که اینارو خوندی یه لبخند گشاااد بزن😉 آفرین الان خوشکلتر شدی😀😚❤بخند عزیزم فراموووش شه دردات😊

باریکلا خدایی😁😁😁😁عجب مامان باحالی.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
همون مواد کیک فنجونیه فقط من میریزم توو قابلمه گرانیتی کوچولو میزارم رو گاز زیرشو خیلی کم میکنم دم ک ...

عزیزم من تازه عروسم اشپزیم لنگ میزنه   راهنمای کن لطفا   پورد کیکو از بیرون میخرم بعدش چی لطفا راهنمایی کن تا حالا درست نکردم 

عشقم میگی چطوری درست  کردی منم پاشم درست کنم  

عزیزم اول ۶ق غ ارد رو با یک ق مرباخوری بکینگ پودر و یک ق غ پودر کاکائو ۳ بار الک کن بعد توو یدونه تخم مرغ و ۷ ق غ شیر که به دمای محیط رسیدن اول تخم مرغ رو با نوک ق مرباخوری وانیل هم بزن بعد ۶ ق غ شکر بریز و خوب هم بزن تا شکر حل بشه بعد ۳ق غ روغن و ۷ ق غ شیر بریز کمی هم بزن و آرد رو بهش اضافه کن یه دیقه هم بزن تا مواد یه دست بشه بعد ته قابلمه یه قابلمه کوچولو کمی روغن بریز چربش کن موادتو بریز کمی تکونش بده و یکی دوبار قابلمرو اروم بکوب زمین دم کنی و در قابلمرو بزار بزارش رو شعله اجاق گاز و زیرش رو کمهههه کم کن توو یک رب آمادس

💕