سلام ب همگی
دوستان عزیز ی راهنمایی میخوام😭
من با ی اقایی دوستم
مامانم تو عید فهمید
اومد با مادرم تو عید صحبت کرد
همه چی اوکی بوده از طرف مادرم حتی میخواستیم همم ببینیم ب مادرم میگفتیم
حالا عید فطر امسال ب اسرار این اقا رفتیم چالوس با خونواده من
حالا مامانم گیر داد ک این اقا معتاده من راضی نیستم ب خودشم گف من صد در صد مطمئنم ک تو ی چی مصرف میکنی معتادی مامانم گف ازمایش ولی اگه ازمایش میداد از طرفی مامانم میگف یکاری کرده جواب منفی در بیاد از طرفی بعد ی هفته راضیش کردم واسه ازمایش مامانم گف حتما ترک کرده میخواد ازمایش بده
کارشم جوریه ک برای گرفتن پروانه کسب ازمایش عدم اعتیاد اولویت بوده
از طرفی خود اقا میگه حق میدم ب مادرت ک نگران اینده تو باشه از طرفیم واقعا مامانمم با لحن خیلی بدی بهش گفت حتی بعدشم یسری میخواستیم بریم کردان بعد قضیه چالوس خودش اومد رسوندتم اینقدری ک مامانم تو ماشین باهاش گفتو خندید من چیزی نمیگفتم
ولی وقتی الان میگم باهاش برم بیرون میگه ن هنوز خونواده ها با هم حرف نزدن من تورو نمیفرستم بری
با اینکه قبل قضیه چالوس رفتن شده بود ۱ نصف شب واسه خدافصی ک میخواس بره منزلشون(چون ی شهر دیگه زندگی میکنن)
میومد در خونه یکی دوساعت باهم بودیم حتی مامانم میگف چایی ببر یا اگع شام نخورده ی چی ببر واسش
حالا میترسم روز خواستگاری همچین موضوعیو ب خونوادش بگه البته خونوادش الان در جریان رابطمون هستن فقط ب خاطر یکسری مشکلات کاری مجبوریم ک یکم صبر کنیم
از طرفیم با فاکتور گرفتن علاقه و دوس داشتنی ک نصبت بهش دارم مطمئنم ک اعتیاد نداره چون زمانی ک پیششم خیلی زیر نظر میگیرمش
حالا مامانم چون اون نرفته ازمایش بده لج کرده
بنظرتون چیکار میکنم بکنم؟
میگم نهایتا ازمایش عدم اعتیاد تو ازمایش قبل ازدواج هست
یا نهایتا با تحقیق میشه ی چیزایی فهمید
خونوادشونم خیلی خونواده سر شناسو محترمی هستن