2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 38 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

شاید چیزی ازش دیده.رو چه حساب این حرف و میزنه 

فقط چون رفت دسشویی با سیگار 

دود ک جم شد پشت سرش مامانم رفت گف پس حتما ی چیزی مصرف کرده 

اخه اونجا ب بهونه هزار تا چیز میتونس بپیچونه مصلا مغازه پفک بخرم 

بره مواد بزنه اگه معتاد بود ن اینکه ضایع بازی جلو چش مامانم 

تو دسشویی 

ازه گلم بگو کیت تشخیص اعتیاد میخام بهت میدن شیشه هروئین هرچی مصرف بکنه خط مربوط به همون پررنگ میشه

یسری تماس گرفتم با مشاوره اعتیاد گف ازمایشات چون پیشرفت کردن چیزیم مصرف کنه واسه اینکه نشون نده

ولی بازم نشون میده 

ب ازمایشات اعتمادی نیست؟ 

اخه تو ازمایش ازدواجم ازمایش عدم اعتیاد هست 

فقط چون رفت دسشویی با سیگار  دود ک جم شد پشت سرش مامانم رفت گف پس حتما ی چیزی مصرف کرده  ...

مامانت زیادی گیر میده بخاطر این سیگار ولی آزمایش بده که دیگه چیزی نگه

خودشناسی DNA plus
مامانت زیادی گیر میده بخاطر این سیگار ولی آزمایش بده که دیگه چیزی نگه

اخه مامانم خییییلی بد بهش گف من ب دو طرف حق میدم 

هم ب مامانم ک نگران اینده دخترش باشه 

هم ب اون اقا چون مامانم واقعا بد بهش گف 

نگف بیا بریم ازمایش من ب همچین چیزی شک کردم 

مامانم میخندید بهش میگف من مطمئنم ک تو مصرف کننده ای صد در صد شک ندارم ک ی چیزی میکشی 

تازه شانس اوردم اون اقا فقط ب خواهر بزرگش گف خواهرشم گف مهم عاطفس ببین اون چطور رفتار میکنه چون قراره با اون زندگی کنی 

اول کاری اون خانوم وقتی تو ی جلسه اینقدر با اطمینان میگه معتادی پس فقط باید دوره نامزدی تا عروسی تحملش کنی 

ینی اول کاری مامان من خراب شده جلو خونوادش خب این خیلی بده حالا باید بمیرم تا بتونم ثابت کنم ک مادر من فقط از رو نگرانی همچین حرفی زده

اونم چون مامانم اینقدر با اطمینان بهش گف معتادی اول گف ازمایش میدم بعد گف نمیدم 

وای تروخدا اگ معتاده یا شک داری ک معتاد بی خیالش شو 

ن من خودم تو زدگیم سر پدرم ضربه خوردم ک اعتیاد داشت 

واسه همینه میگم جدا از فاکتور علاقه مطمئنم ک اعتیاد نداره 

یسری تماس گرفتم با مشاوره اعتیاد گف ازمایشات چون پیشرفت کردن چیزیم مصرف کنه واسه اینکه نشون نده ولی ...

این کیت معتبره من امتحان کردم رو یه فرد معتاد بارها چون هردفعه ترکش میدادن باز شروع میکرد و هربار هم درست نشون داد و خطایی ندیدم

این کیت معتبره من امتحان کردم رو یه فرد معتاد بارها چون هردفعه ترکش میدادن باز شروع میکرد و هربار هم ...

ن ب خاطر خطای کیت نمیگم 

کلی میگم ینی میشه الان تو خود ازمایش کاری کرد ک منفی نشون بده یا ن ؟ میدونم قبلا میشد ب خود مشاورم گفتم چن تا راه کار واسه منفی نشون دادن ک شنیده بودم ک گف الان این چیزا باعث نمیشه جواب منفی در بیاد