2777
2789
عنوان

گرفتن بچه از پوشک

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 52 پست

وای خیلی زوده من تا حالا نشنیدم کسی بچشو یک‌سالگی از پوشک بگیره. اون هنوز مغزش تکامل پیدا نکرده که بتونه جیشش رو نگه داره

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم! اما می دونم به جای دندون ممکنه دل بشکنه!!! واسه همونه که ساکت میمونم....  تماس از دست رفته!؟ههه...من از دستشون ندادم! فقط زل زدم و جواب ندادم...در ضمن تویی که داری امضامو میخونی برای داشتن یه زندگی آروم همیشه این اصل رو رعایت کن..برای خود خودت زندگی کن نه برای مردم. خوش بااااشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خیلی زوده من تا حالا نشنیدم کسی بچشو یک‌سالگی از پوشک بگیره. اون هنوز مغزش تکامل پیدا نکرده که ب ...

اره ببخشید منم اشتباه کردم تایپی دخترم دوسالو یه ماهشه

پسر

منم دقیقا همون 

بزاریم بعدا نه؟

من حدود یک ماهه که روزی یکی دو بار پوشکش میکنم فقط اکثرا بازه شانس میارم یه وقتی هم کع پوشک نیست و جیش میکنه ، رو فرش نیست

اما هر چی بردمش دسشویی یاد نمیگیره ، اصن سرگرم میشه اونحا همه چی یادش میره

فعلا یادگرفته وقتی انجامش میده اونوقت میگه جیش😐

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!

پسرمو 23 ماهگی گرفتم دخترم 27 ماهشه اصلا همکاری نمیکنه منم بیخیالش شدم

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

عزیزم بلاخره باید یاد بگیره پوشکم که گرون شده میخوام زودتر یادش بدم

خب بچتدهنوزکوچیکه چه گناهی کرده که بخاطراینکه مانمیتونیم چون پوشک بخریم اینقداذیت بشه

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 
بچه الان اصلا نمیفهمم دختر خاله منم به خاطر گرونی بچه رو یک سال و نیم از پوشک گرفت الان بچه کلا تو د ...

گلم من دختر دوسالو یه ماهشه اشتباه تایپی بود ببخشید

منم دقیقا همون  بزاریم بعدا نه؟ من حدود یک ماهه که روزی یکی دو بار پوشکش میکنم فقط اکثرا بازه ...

من میبرمش میگم جیش کن فقط هی میگه جیش جیش جیشم نمیکنه لج میکنع بدتر

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 
ببخشید عزیزم اشتباه تایپی کردم دوسالو یه ماهشه

خب خوبه الآن وقتشه.. من از یه تایمی پوشکش نکردمو تندتند بردم دستشویی، تو دشتشویی هم عکس گل و درخت و حیوون چسبوندم بهش نشون میدادم سرگرم میشد دیگه کمکم عادت کرد

سه سالگی خوبه؟ منم باردارم الان نمیتونم دیگه دوسال و نیمشه  بزارم اونموقع که نی نی هم باشه را ...

ببین بزن تو نی نی سایت یه سری روش هست یاد میده مم خودم دیر شروع کردم پسرم به شدت غده اولا داستان براش بگو فلانی می خواد بره بیرون میره دستشویی یا با عروسکهای پوشالیش یادش بده بعد من شمع ، زنگ انگشتی حباب ساژ بردم تو دستشویی اولش باژی می کزذم اولش خیلی سخت االان عالی چمد بار هم دعواش کردم که پشیمونم