2777
2789
عنوان

گرفتن بچه از پوشک

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 52 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دو سال و سه ماهگی گرفتم خیلی باید صبور باشی و دعوا نکنی با جائزه تشویقش کن و شورت اموزشی خیلی خوبه استفاده کنی ولی فقط الان خوب نیستا وقتش یکم سرده هوا من این تابستون گرفتم

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
اره ببخشید منم اشتباه کردم تایپی دخترم دوسالو یه ماهشه

آهان. من دخترم یکسال و یازده ماهش بود هرکاری کردم جیش نگفت که نگفت. ولش کردم یه ماهه بعد دوباره شروع کردم ایندفعه موفق شدم. البته تو این یه ماه هر موقع میبردمش دستشویی میگفتم بشین جیش کن و با اسباب بازی سرشو گرم میکردم

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم! اما می دونم به جای دندون ممکنه دل بشکنه!!! واسه همونه که ساکت میمونم....  تماس از دست رفته!؟ههه...من از دستشون ندادم! فقط زل زدم و جواب ندادم...در ضمن تویی که داری امضامو میخونی برای داشتن یه زندگی آروم همیشه این اصل رو رعایت کن..برای خود خودت زندگی کن نه برای مردم. خوش بااااشی
مامانم میگفت من از قبل یسالگی گفتم

وااای آفرین به ارادت.  

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم! اما می دونم به جای دندون ممکنه دل بشکنه!!! واسه همونه که ساکت میمونم....  تماس از دست رفته!؟ههه...من از دستشون ندادم! فقط زل زدم و جواب ندادم...در ضمن تویی که داری امضامو میخونی برای داشتن یه زندگی آروم همیشه این اصل رو رعایت کن..برای خود خودت زندگی کن نه برای مردم. خوش بااااشی
من میبرمش میگم جیش کن فقط هی میگه جیش جیش جیشم نمیکنه لج میکنع بدتر

اره همینطوره

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!