2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی اینجا تاپیک زده بود هرکی میخواد براش فال بگیرم ولی نگرفت برام☹️☹️☹️

🖤صاحب اصلی این اکانت فوت شده است🖤اکانت خواهرم بوده با خط هممون اینجا کاربری درست کرده بود.خط دیگه ای نیست که من کاربری برای خودم درست کنم . الانم فوت شده منم گاهی وقتایی که مجبور باشم و سوال داشته باشم با این اکانت میام چون اینو با خط من درست کرده لطفا دیگه سوال نکنید ، ممنونم🙏🏻

ایناها این لینک اون تاپیکه ک گفتم استارترش فال میگیره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5147323/بیاین-فال-بگیریم?postId=157803520

🖤صاحب اصلی این اکانت فوت شده است🖤اکانت خواهرم بوده با خط هممون اینجا کاربری درست کرده بود.خط دیگه ای نیست که من کاربری برای خودم درست کنم . الانم فوت شده منم گاهی وقتایی که مجبور باشم و سوال داشته باشم با این اکانت میام چون اینو با خط من درست کرده لطفا دیگه سوال نکنید ، ممنونم🙏🏻

استاتر بهت درخواست دادم..اوکی کن برات بگیرم

خداجونم میدونم ک میبینی و آگاهی ب بزرگی و جلال و عظمتت من و عشقم زودتر بهم دیگه برسون...مشکلاتش حل بشه...خدایا چشم حسود از منو زندگیم و عشقم دور کن..خدایا ب تمام اطرافیانم انقدر خوشبختی و پول سلامتی بده ک زندگی من اصلا چشمشان نیاد..خدایا همه عاشقان بهم دیگه برسون..بلند بگو آمین..ی صلوات بفرست برای رسیدن همه عاشقت ب همدیگه مخصوصا منو عشقم😘😘😘مرسی ک وقت گذاشتی و امضا منو نگاه کردی..دوستان منو با کار بر لوبیا پلو با سالاد شیراز اشتباه نگیرین..من لوبیا پلو سالاد شیرازی هستم