2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی اینجا تاپیک زده بود هرکی میخواد براش فال بگیرم ولی نگرفت برام☹️☹️☹️

🖤صاحب اصلی این اکانت فوت شده است🖤اکانت خواهرم بوده با خط هممون اینجا کاربری درست کرده بود.خط دیگه ای نیست که من کاربری برای خودم درست کنم . الانم فوت شده منم گاهی وقتایی که مجبور باشم و سوال داشته باشم با این اکانت میام چون اینو با خط من درست کرده لطفا دیگه سوال نکنید ، ممنونم🙏🏻

ایناها این لینک اون تاپیکه ک گفتم استارترش فال میگیره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5147323/بیاین-فال-بگیریم?postId=157803520

🖤صاحب اصلی این اکانت فوت شده است🖤اکانت خواهرم بوده با خط هممون اینجا کاربری درست کرده بود.خط دیگه ای نیست که من کاربری برای خودم درست کنم . الانم فوت شده منم گاهی وقتایی که مجبور باشم و سوال داشته باشم با این اکانت میام چون اینو با خط من درست کرده لطفا دیگه سوال نکنید ، ممنونم🙏🏻

استاتر بهت درخواست دادم..اوکی کن برات بگیرم

خداجونم میدونم ک میبینی و آگاهی ب بزرگی و جلال و عظمتت من و عشقم زودتر بهم دیگه برسون...مشکلاتش حل بشه...خدایا چشم حسود از منو زندگیم و عشقم دور کن..خدایا ب تمام اطرافیانم انقدر خوشبختی و پول سلامتی بده ک زندگی من اصلا چشمشان نیاد..خدایا همه عاشقان بهم دیگه برسون..بلند بگو آمین..ی صلوات بفرست برای رسیدن همه عاشقت ب همدیگه مخصوصا منو عشقم😘😘😘مرسی ک وقت گذاشتی و امضا منو نگاه کردی..دوستان منو با کار بر لوبیا پلو با سالاد شیراز اشتباه نگیرین..من لوبیا پلو سالاد شیرازی هستم