2777
2789
عنوان

ی ختم مجرب

264 بازدید | 21 پست

ی ختمی که حاجت گرفتید میدید من چله عاشورا و شبی۲۰۰تا صلوات برای شهید هادی داشتم فردا شب تموم میشه هنوز که حاجت نگرفتم اگه ختم مجربی دارید بگید

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به منم بگين من ختم دعا توسل برداشتم فردا شب تموم ميشه حاجتمو نداده هنوز

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

قران براي حضرت عباس 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

عزیزم احساس میکنم خیلی استرس داری منم هرقت اینجوریم انگار جواب منمیگیرم برای همین ختن انجام نمیدم که ناانید تر نشم باید خیلی اروم بشی خیلی بعد همه چیو بسپاری دست خدا بعضیا بایه صلوات حاحت میگیرن ولی اگه به دنبال نی نی دارشدنی 

برو تو اتاق چراغو خاموش کن یه شمع روشن کن یه بالش بزار روپات و لالایی بخون برای شش ماهه کربلا امکان نداره اشکتون در نیاد تو اون وصع از مادرش بخواه واسطه شه اگه صلاحه خدا بهت نی نی بده اگه نه انقدر اروم شی که دیگه غصه نخوری 

عزیزم اینو یه حاج  اقا گفت انجام بدین 

دلشکسته ای برای منم دعا کن