2777
2789
عنوان

دلم خیلی پره😭

235 بازدید | 27 پست

هیچکسیو ندارم براش دردودل کنم ۶ساله دکترم میرم۵بار انتقال منفی خسته شدم کسی رو ندارم بتونم باهاش حرف بزنم و گریه کنم و دلداریم بده.شوهرم خودش افسردگی گرفته نمیدونم چیکار کنم تمام اطرافیانم بچه دارشدن چندوقته همش بغض دارم حوصله ندارم اینا علایم افسردگیه؟نمیدونم دیگه به چه زبونی از خدا بخام

شوهرم میگه برو دکتر داروی ارام بخش بخور

نمیدونم چه ختمی بردارم نمیدونم 

درمونده شدم

خواهرا برام دعا کنید😭😭😭

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما عزیزم برات دعا میکنم ایشالا که قابل باشم ولی از من به شما نصیحت هیچ چیزی رو حتی فرزند رو زوری از خدا نخواه چون پیشمون میشی هروقت زمانش برسه خدا یدونه سالم و صالحش رو بهت میده 😘😇

هر شب 100 بار بگو استغفرالله

فردا جمعه است به نیت امام زمان صدقه بده

صلوات بفرست دعا کن

سوره حمد زیاد بخون

ذکر ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 

زیاد بگو

توکل کن به خدا

امید نا امیدمان

پناه بی پناهان

التماس دعا🙏💚

دارم دعای کمیل گوش میدم الهی به حق این ایام و این دعای پر معنی به زودی دامنت سبز بشه بدون انتقال خود خدا معجزه کنه و بچه سالم و صالح بهت بده

برام دعا کنید نی‌نی م سالم باشه برای سلامتیش حمد بخونید خواهش میکنم 😭😭😭😭😭🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

برات صلوات فرستادم،اروم بودن بهترین کاره،از خدا بخواه ارومت کنه،یکی از اشناهای ما 2 بار کاشت ناموفق داشت هفت ساله ازدواج کرده دیگه خسته شد از درمان و رها کرد،الان 3-4 ماهه لاه داره،کاملا طبیعی بدون اینکه خودش بدونه باردار شده!!صبور باش

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا باز نگشتی دیگر   
منم 😭بااین فرق ک ۵ساله اقدامم  من تازگی تصمیم گرفتم ادامه تحصیل بدم و برم سرکار ...بیخیال شو ...

مگه میشه؟نمیخام نا امید باشم نا امیدی کفره 

خدا گفته بخاید ازم منم بهتون میدم

انشالله زود زود یه نینی خوشگل و تپل خدا بهت بده.  درکت میکنم خیلی سخته.  سعی کن با یکی د ...

بایکی دوست شدم معرفت نداشت احساس نداشت

مگه میشه؟نمیخام نا امید باشم نا امیدی کفره  خدا گفته بخاید ازم منم بهتون میدم

من نگفتم ناامید باش گلم گفتم ی مدت کمتر بهش فکر کن و درعوض به خودت و روحیت برس ...ی تغییری به خودت بده جوری که حالتو خوب کنه ....من ک تصمیم دارم فعلا تا اوضاع کرونا مشخص نشده دست بکشم از دکترو دوا ....بدنم و اعصابم نمیکشه و واقعا هم از لحاظ هزینش به مشگل خوردیم ...میخوام برم سرکار اینطوری حداقل زیاد وقت فکر کردن را ندارم ...