2777
2789
عنوان

دلم خیلی پره😭

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 27 پست
من نگفتم ناامید باش گلم گفتم ی مدت کمتر بهش فکر کن و درعوض به خودت و روحیت برس ...ی تغییری به خودت ب ...

گفتی سهم ما اینه یعنی نا امیدی

کرونا که معلوم نیس کی بره سنم میره بالا پارسال شهریور انتقال دادم الان یکساله شاید کرونا چندسال باشه

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتی سهم ما اینه یعنی نا امیدی کرونا که معلوم نیس کی بره سنم میره بالا پارسال شهریور انتقال دادم ال ...

من ک تواین چندسال ک زندگی کردم به این نتیجه رسیدم هرچی خواستم خدا گفت نیاز نداری بیخیال و هرچی بیشتر التماس کردم کمتر جواب شنیدم .....دیگه میخوام بذارم دنیا هرطور دلش میخواد باهام رفتار کنه اخه مگه چندسال زندم ک انقدر حرص بخورم ....شمام اگه میتونی و روحیشو داری ازاول شروع کن من فعلا شرایطشو ندارم ....اوضاع اقتصادی و روحی داغونی دارم 

من ک تواین چندسال ک زندگی کردم به این نتیجه رسیدم هرچی خواستم خدا گفت نیاز نداری بیخیال و هرچی بیشتر ...

منم همینطورم عزیزم ولی چاره چیه سنم میره بالا دست رو دست بزارم 

روحیه خرابه داغونه جوری که به قرص احتیاج دارم 

تحمل سختیه دکتر رفتنو ندارم بدنم کشش نداره روحو روانم خستس

منم بلد نیسم ختمش چجوری؟

ببین گلم.این گروه رومادریه سیدی به نام سیدعلیرضابرپاکرده.سیدعلیرضاازسادات طباباییه منسوب به موسی ابن جعفره.عاشق امام حسین بوده،مریض بوده فوت کرده،حالا به خواب خییییلیااومده وازطریق جدش موسی ابن جعفرحاجترواشون کرده.من توگروهم وشاهده حاجتروایییاشون بودم.مادرش یه خانوم سیده،فوق العاده مومنیه.ما۲۴ساعته تواون گروه شاهده برپایی ختمیم.مثلایهووسط ختم یه مریض کمایی،بهمون خبربهوش اومدنش رودادن.خیییلی گروهش رودوست دارم.

ببین گلم.این گروه رومادریه سیدی به نام سیدعلیرضابرپاکرده.سیدعلیرضاازسادات طباباییه منسوب به موسی ابن ...

دخواست دوستی دادم قبول کن شمارمو بدم ادم کنی ممنون