من ی بیت شعر میگم شما با حرف اخرش ی بیت شعر دیگه میگید 🤩❤️😙❤️
اگر آن ترک شیرازی به دست آرد دل ما را
به خال هندویش بخشم سمرقند و بخارا را
ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
دل را شکسته ای و غرامت نمیدهی؟ دستت درست! دلبر گردن کلفت من! # سعید-سلیمانپور 🍁🍂🍁
نمی دونم دلم دیوانه کیست
اسیر نرگس و میخانه کیست
بابا طاااهر 🥰🥰
ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
اسمان بار امانت نتوانست کشید قرعه کار بنام منه دیوانه زدنند
دوست آن است که گیرد دست دوست
در پریشان حالی و درماندگی
گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
مِی حرام است ولیکن تو بدین نرگسِ مست؛ نگذاری که ز پیشت برود هشیاری... # سعدی 🍁🍂🍁
یاد روزی که به عشق تو گرفتار شدم از سر خویش گذر کرده سوی یار شدم
امام خمینی (ره) 🥺🌺