2777
2789
عنوان

..مشاعره..🌹🤩🤩❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 128 پست
من به خال لبت ای دوست گرفتار شدم چشم بیمار تو را دیدم و بیمار شدم

منم که شهره شهرم به عشق ورزيدن   منم که ديده نيالوده ام به بد ديدن

حافظ 🥰❤️🌺

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
یاد روزی که به عشق تو گرفتار شدم       از سر خویش گذر کرده سوی یار شدم امام خمینی ...

احمد شاملو

مرگ را دیده ام من

در دیداری غمناک

من مرگ را به دست سوده ام

من مرگ را زیسته ام

با آوازی غمناک

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم که شهره شهرم به عشق ورزيدن   منم که ديده نيالوده ام به بد ديدن حافظ 🥰❤️🌺

نشاط جوانی زپیران مجو 

که آب روان باز ناید به جوی

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
یار مرا غارمرا عشق جگرخوار مرا یارتویی غار تویی خواجه نگهدار مرا

عُشاق را حیات به جانست و جان تویی!
جان را اگر حیات دگر هست؛ آن تویی...

#‍ هلالی-جغتایی

🍁🍂🍁

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.

[QUOTE

157814723]ترسم که اشک در غم ما پرده در شود  وین راز سر به مهر به عالم سمر شود[/QUOTE]

فقط نه من به هوایِ تو اشک می ریزم
که هر چه رود در این سرزمین؛ مسافرِ توست...
#‍ فاضل-نظری

🍁🍂🍁

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
کوکب بخت مرا هیچ منجم نشناخت یا رب از مادر گیتی به چه طالع زادم

می‌خواستمت پیشکشی لایق خدمت؛
جان نیک حقیر است ندانم چه فرستم
چون نیک بدیدم که نداری سرِ سعدی
بر بخت بخندیدم و بر خود بگرستم...
#‍ سعدی

🍁🍂🍁

کوکب بخت مرا هیچ منجم نشناخت یا رب از مادر گیتی به چه طالع زادم

من آن پیرم که شیران را به بازی برنمیگیرم
تو آهو وش چنان شوخی که با من می کنی بازی

عُشاق را حیات به جانست و جان تویی! جان را اگر حیات دگر هست؛ آن تویی... # ‍ هلالی-جغتایی 🍁🍂🍁

یاد باد آنکه به ما وقت سفر یاد نکرد 

به وداعی دل غم دیده ما شاد نکرد 

حافظ😙❤️

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
یاد باد آنکه به ما وقت سفر یاد نکرد  به وداعی دل غم دیده ما شاد نکرد  حافظ😙❤️

دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد

جز غم که هزار آفرین بر غم باد

مولانا