2777
2789
عنوان

..مشاعره..🌹🤩🤩❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 128 پست
تا توانی دلی به دست اور دل شکستن هنر نمی باشد سعدی❤️🌺

دل را شکسته ای و غرامت نمیدهی؟
دستت درست! دلبر گردن کلفت من!
#‍ سعید-سلیمانپور

🍁🍂🍁

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دل را شکسته ای و غرامت نمیدهی؟ دستت درست! دلبر گردن کلفت من! # ‍ سعید-سلیمانپور 🍁🍂🍁

نمی دونم دلم دیوانه کیست 

اسیر نرگس و میخانه کیست 

بابا طاااهر 🥰🥰

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
اسمان بار امانت نتوانست کشید قرعه کار بنام منه دیوانه زدنند

دوست آن است که گیرد دست دوست 

در پریشان حالی و درماندگی 

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
نمی دونم دلم دیوانه کیست  اسیر نرگس و میخانه کیست  بابا طاااهر 🥰🥰

مِی حرام است ولیکن تو بدین نرگسِ مست؛
نگذاری که ز پیشت برود هشیاری...
#‍ سعدی

🍁🍂🍁

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
باید با اخر کلمه شعر یه شعر دیگه بگیم😀

ما با حرف آخر میگیم 😅

ما با حرف آخر میگیم 😅

درستش حرف آخره دیگه کلمه ک خیلی سخت میشه!

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
مِی حرام است ولیکن تو بدین نرگسِ مست؛ نگذاری که ز پیشت برود هشیاری... # ‍ سعدی 🍁🍂🍁

یاد روزی که به عشق تو گرفتار شدم       از سر خویش گذر کرده سوی یار شدم

امام خمینی (ره) 🥺🌺

یوسف گمگشته بازآید به کنعان غم مخور کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور

یوسف از تعـبیرِ خوابِ مصریان دل سـرد شد،
هفتصد سال است می بارد، فراوانی بس است!
#‍ فاضل-نظری

🍁🍂🍁