2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم

460 بازدید | 11 پست

شوهرم قبلا بهم خیانت کرده بخشیدم اومدم سر زندگیم الان همش فک میکنم رابطه جنسی داشتن سرم درد میگیره حاملم اما واسش آرزوی مرگ میکنم خانما هر کی تاپیکمو دید واسه آرامش دلم ی صلوات بفرستین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو بارداری زمان فکر کردن به اینچیزا نیست...اگر گذشت کردی اونو بریز دور و بیخیالش بشو ....الان فقط به ...

می‌دونم فک خیال ولم نمیکنه میگم اگه نمتونسنی غلط کردی بچه دارشدی هر لحظه ب خودم فحش میدم 

من خیانت دیدم فقط اینجکری اروم شدم ک بعد از اینکه مچشو گرفتم ب این فکر کردم حالا ی کاری کرده دیگه بخوام بهش فکر کنم خودم داغون میشم بخوام کلا بزنم زیرش خو چبزی بهتر گیرم نمیاد چون کل مردا همینن البته خیانتش ۱ بار در حد تلفن اینا بودا

من خیانت دیدم فقط اینجکری اروم شدم ک بعد از اینکه مچشو گرفتم ب این فکر کردم حالا ی کاری کرده دیگه بخ ...

من تو اوج جونیم آرزوهام دیدم با ی زن شوهر داره ..همه چیزم بهتر از اون بود

می‌دونم فک خیال ولم نمیکنه میگم اگه نمتونسنی غلط کردی بچه دارشدی هر لحظه ب خودم فحش میدم 

تو بارداری ادم حساس میشه طبیعیه....ولی سرت رو با چیزهای دیگه گرم کن...رابطت رو با شوهرت بهتر کن...اجازه نده افکار منفی بهت غلبه کنه...

هرسال نااگاهانه از سالروز مرگ خود عبور میکنیم....