2777
2789
عنوان

دعوا سر بچه😢😢😢

470 بازدید | 22 پست

خونواده  شوهر خواهرم هر وقت دور هم جمع میشن ی جنگ جهانی راه میندازن سر بچه 😢

بچه هاشون دعوا میکنن پدر مادرا خودشونو میندازن وسط بچه ها اشتی میکنن میرن تو حیاط واسه بازی اینا هنوز دارن میجنگن 🥺

خواهرم بارداره بچه نداره خودمم ندارم شاید به خاطر اینه که درک نمیکنم دعواهاشونو و بدم میاد از این کار ولی نمیدونم تو موقعیتش بودم منم همین کار میکردم یا نه 

شما تا حالا بحث کردید در این مورد؟چه طوری باید مدیریت کرد 🤔🤔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه هیچوقت دعوا نکردیم بخاطر بچه ها

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
نمیدونم فقط میدونم همه بچه شونودوس دارن  به بچه ها یادبدیم نزنن طرف بچه ش کتک میزنه پدرمادره ب ...

اره   کتک نزنه دعواش میکنن چرا نزده .کلا تربیت بچه ها تو این مورد سخته .

بزرگترا نباید خودشونو قاطی دعوای بچه ها کنن ولیراگه تو هکچین خانواده ای باشم امکان داره منم به خاط اینکه بچم فک نکنه پشتیبانی نداره مث همونا رفتار کنم ولی تو خلوت با بچم صحبت میکنم درست و غلط رو بهش میگم تا خد امکان هم سعی مبکنم یا کلا پیششون نرم و یا اینکه اون روز رو بچه مو بزار مثلا خونه مامانم خواهر خودم و شوهرم بریم مهمونی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اسمشون‌ روشه بچه!!! ادم عاقل و‌بزرگ باید درک کنه خودشو قاطی‌ دعوای بچه ها نکنه

مخالفم

مثلا الان يه بچه با ليوان بزنه سر بچه شما رو بشكنه شما چيزى نميگيد؟؟؟؟

بهتره بگيم خانواده ها بايد رو تربيت بچه هاشون كار كنن

همیشه نه ولی بعضی وقتا میبینی اون بچه بچه مارو کتک میزنه بزرگترشم میاد باز با بچه ما دعوا میکنه اینجا باید دست به کار شی هم بچه رو هم بزرگترشو به ۱۰۰ روش سامورایی کتک بزنی 🤨 صدای هاپو بدن

اما بچه با بچه دعوا کرد بهتره دخالت نکنی زود آشتی میکنن

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪