2777
2789
عنوان

دعوا سر بچه😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 22 پست
بزرگترا نباید خودشونو قاطی دعوای بچه ها کنن ولیراگه تو هکچین خانواده ای باشم امکان داره منم به خاط ا ...

اخه به نظرم بچه ها رو باید تو این موقعیت قرار داد یاد بگیرن چه طور برخورد کنن نیاریمشون تو جمع همسن و سالاشون نمیتونن هیچ وقت دفاع کنن از خودشون 

مخالفم مثلا الان يه بچه با ليوان بزنه سر بچه شما رو بشكنه شما چيزى نميگيد؟؟؟؟ بهتره بگيم خانواده ه ...

خب در اون‌صورت بله شما درست میگی‌

منظورم سر این جور خانواده های بود که بچه ها عروسک از هم میکشن و به اون یکی نمیدن دعوا میکنن و‌جنگ راه میندازن!!!!!

به طُ جان میدهم ❤ این قید بدون شـــرط است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم فقط میدونم همه بچه شونودوس دارن  به بچه ها یادبدیم نزنن طرف بچه ش کتک میزنه پدرمادره ب ...

بچه دو ساله بچمو که 11 ماهشه میزنه یعنی به صوذتش چن باری صدمه زده بعد مامانش هیچی نمیگه میترسه روحیه بچش خدشه دار بشه حاضره بچه من جسمی ضربه بخوره اما بچه اون روحی صربه نخوره میگه این دوره همنجوری میشن باید بگذره  .من اون موقع چی بگم؟؟؟؟؟

من بچم بزرگتره همه ازش انتظار دارن مثل یه ادم سی ساله رفتار کنه حالا چهارسالش بیشتر نیستا هی بهش تشر میزنن تو کوتاه بیا تو اینجوری باش واقعا عصبی میشم دلم میخواد خفشون کنم دل بچمو میشکنن بچم خیلی مظلومه کتکش بزنن میشینه گریه میکنه

خب در اون‌صورت بله شما درست میگی‌ منظورم سر این جور خانواده های بود که بچه ها عروسک از هم میکشن و ب ...

وای که من چی کشیدم سر این مسائل .بچم اسباب بازیشو نمیداد من دعواش میکردم از دستش میگرفتم به بچه های دیگه میدادم حالا ما میرفتیم خونشون اون بچه اسباب بازیشو نمیداد بچم گریه میکرد مامان و باباش به رو خودشون نمیاوردن باز من اون موقع بچمو دعوا نیکردم ساکت میکردم میگفتم به وسبله هاشون دست نزن.خدایااا منو ببخش

وای که من چی کشیدم سر این مسائل .بچم اسباب بازیشو نمیداد من دعواش میکردم از دستش میگرفتم به بچه های ...

ای وای طفلکی بچت گناه داره

حالا اشکال نداره دعواش نکن دیگه

ای وای طفلکی بچت گناه داره حالا اشکال نداره دعواش نکن دیگه

نمیتوتم متاسفانه میگم توی این جور مواقع طرف مقابلم ناراحت میشه .بچه خودمو در تظر نمیگیرم.من واقعا مادر بدی هستم نمیتونم مدافع بچم باشم و حمایتش کنم و دیگران سوء استفاده میکنن

نمیتوتم متاسفانه میگم توی این جور مواقع طرف مقابلم ناراحت میشه .بچه خودمو در تظر نمیگیرم.من واقعا ما ...

نه مادر بدی نیستی اینو‌نگو

بیشتر مراقب بچت باش هواشو‌داشته باش