2777
2789
عنوان

لیرز

93 بازدید | 7 پست

سلام خانومااای گل کسی اطراف محمدشهر لیزر کار خوب میشناسه 

توروخدا راهنماییم کنید 

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️

نمیشناسم متاسفانه 🤕شهرستانه کدوم استانه این جایی که گفتین 😕

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
نمیشناسم متاسفانه 🤕شهرستانه کدوم استانه این جایی که گفتین 😕

تو استان البرز 

تو خود کرج جای خوبی میشناسید

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم

ببخشید رفتید لیزر؟؟

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه
سلام عزیزم ببخشید رفتید لیزر؟؟

تو محمدشهر ن نرفتم جای دیگه رفتم تهران

تو محمدشهر ن نرفتم جای دیگه رفتم تهران

خوب بود؟؟

نتیجه داد؟؟

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه
خوب بود؟؟ نتیجه داد؟؟

اره گلم خوبه 

اره گلم خوبه 

دیگه درنمیاد ینی؟؟

کل بدن؟؟