2777
2789
عنوان

لیرز

93 بازدید | 7 پست

سلام خانومااای گل کسی اطراف محمدشهر لیزر کار خوب میشناسه 

توروخدا راهنماییم کنید 

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️

نمیشناسم متاسفانه 🤕شهرستانه کدوم استانه این جایی که گفتین 😕

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
نمیشناسم متاسفانه 🤕شهرستانه کدوم استانه این جایی که گفتین 😕

تو استان البرز 

تو خود کرج جای خوبی میشناسید

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم

ببخشید رفتید لیزر؟؟

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه
سلام عزیزم ببخشید رفتید لیزر؟؟

تو محمدشهر ن نرفتم جای دیگه رفتم تهران

تو محمدشهر ن نرفتم جای دیگه رفتم تهران

خوب بود؟؟

نتیجه داد؟؟

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه
خوب بود؟؟ نتیجه داد؟؟

اره گلم خوبه 

اره گلم خوبه 

دیگه درنمیاد ینی؟؟

کل بدن؟؟